Bana bu yılanı acıklarmısınız.

Serobey

Yeni Üye
Katılım
2 Ara 2019
Mesajlar
12
Tepkime puanı
10
Puanları
2
yılan kimi yerde mağaradır.kimi yerde zehirli gömüdür.kimi yerde mezardır.kimi yerde paralı mezardır.kabartma ise parası boldur.oyma ise parası boldan azdır.işaretin nerede olduğu.kıvrımı.uzunluğu.dili vs bunları büyüteç ile bakıp ona göre nokta atışı yapmak lazım.geniş resimle bakalım.ama büyük ihtimal mağara senin işaretin.
Mağara ise kayalıktadir iyice incelerim tşk ederim.
 

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
1,364
Tepkime puanı
2,012
Puanları
23
Yaş
63
Serobey

Sevgili kardeşim merhaba .
Size herşeyden önce şunu söylemek isterim çünki bu söyleyeceklerim sizin hedefe ulaşmanızdaki en iyi yardımcılar olacaktır.
Önce bu işaretin üstünde görünen o otları falan oradan bir zahmet temizle sonra bu işareti güzelce ıslat ve tam kurumaya bşlayınca güzelce bir şekilde işretin kendisini resimle sonra bu işaretin çevresinde olanlardan güzelce analat. Bunları size söylememdeki amaç yılan işareti çok kolay da olabilir yada yıllarca çözülemiyebilir. Bütün iş çevreyi iyi tanımak ve gözlemlemekten geçer. Hiç kimse yılanın parası garanti şuradadır diyemez. Şayet bu işaret bir gömü için ise illaki bir şeyler vardır kendisini ele verecek. Size sadece yol gösterebiliriz . O yolu yürüyecek sizsiniz. burada iş siszin aklınıza ve buradan size söylenecekleri iyi araştırmanızda. Yılan için bakılacak yerleri şöyle sıralayabiliriz. bu altta yazdığım şeylerden hangileri senin oradaki sisteme uyar ise ona göre bakarsın. Belkide bu soracaklarımdan bir kaç taneside olabilir bu işaret çevresinde . İşte burada pes etmeyeceksin . Bir sistemi tamalayıp baktın yk diğer şıkka geçeceksin . Bu işler sabır ister.

1.Bu gölü besleyen dere bu işarete yakınmı
2.Ve tabiki yılana yakın yol eski yol olacak
3.Buraya yakın kilise
4.Eski tarihi mezarlık
5.Yakındaki kaynak kuyu yada çeşmeler. Tabiki bunlarda çok eski olacaklar
6.Dere var ise değirmen yakınmı işarete

7.Burası kayalık demişsin kayalık alan güzelce araştırılacak en ufak inden mağarasına kadar.
8.Etrafta taş yığmalr araştırılacak.
9.Kilise var ise burası ile arasında yol varmı
10.Zirvedeki türbeyi verir varmı
11.Tarihi mezarlıktaki bir mezar taşını verir
12.Kilise mensuplarının mezarlarını verir
Vs Vs Vs daha çok uzar
Bak bakalım senin bu yılan çevresinde hangileri var. AMMA sakın bu ihtiyar benimle dalgamı geçiyor diyede düşünme. Ben sana gerekenleri söyledim. Şimdi sıra sende
 
Üst