Arkadaşlar kuzu ne anlama geliyor

MERA

Yeni Üye
Katılım
24 Kas 2016
Mesajlar
12
Tepkime puanı
1
Puanları
2
Bizim işimiz taş falcılığı?????? Öyle söylemezlermi canım.*****.

Devgili kardeşim ben burada şu şekilde görüyorum olayı.
O kuzu falan değil mükemmel bir çöreklenmiş yılan. Ve yanındaki üçgen de zaten bunun gireceği yerin ifadesidir. Yalnız ikinci resimdeki noktaları güzel tespit eder isen bunun gireceği yeride bulursun İkinci resme bir bak sonra çevrene bak. Orada bir derenin üst bölümünde iki tepe olacak eğer orayı bu resme oturtursan tam nokta atışı yaparsın. Nasıl ama tam kaya falcısyız değilmi.?????
Dikkat et ikinci resmindede üçgen Ve ayrıca V var benden bu kadar. İsteyen katılır istemeyen katılmaz her fikre her zaman saygılıyımdır.
Ekli dosyayı görüntüle 283856
Ekli dosyayı görüntüle 283857
Yılan olan taşa iki işaretleme yapılmış. Çöreklenmiş yılan ve üçgen. Çöreklenen yılanın bir yere gideceği yok.. Fakat önce mahsen bulunmalı. Yılan zaten çöreklenmiş. (.
 

gizemli 34

Bilgili Üye
Katılım
13 Ocak 2015
Mesajlar
264
Tepkime puanı
255
Puanları
9
Baya kuzu abicim yattığı yerde başını karnına koymuş duruyor çobanlık tecrübesi olan bu yatışı bilir
 

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Katılım
28 Ocak 2018
Mesajlar
1,383
Tepkime puanı
2,047
Puanları
23
Yaş
63
Yılan olan taşa iki işaretleme yapılmış. Çöreklenmiş yılan ve üçgen. Çöreklenen yılanın bir yere gideceği yok.. Fakat önce mahsen bulunmalı. Yılan zaten çöreklenmiş. (.
Sevgili kardeşim selaymun aleyküm. Diyelimki siz buraya bir çöreklenmiş yılan yaptınız Ve üzerine de üçgeni koysunuz. Biz yorumcalar ne deriz üçgen mahzen yada oda farketmaz tamam eyvalalh.
Pek ala şimdi sorarım size bu yılanı buraya yapanlar af edersiniz amma bizim kadar düşünemezlermi idi bu işareti buraya yapacağız lakin altına işte ne ise onu koyacağız o zaman rahat başkalarıda bunu bulurlar diye. Bu insanlarda hiçmi mantık yok idi İşte ahmet gel ben buraya yılan yaptım üstüne üçgenide koydum gel almı diyecekler idi. Yok kardeşim bu işler hiç de öyle değil. Ha bazen bu gbi işaretlerin yanından altından bir şeyler bulunmuş olabilir. Lakin o nasıl olmuştur biliyormusunuz. Sonradan başka birisi burayı hazır bulur ve tamam der ben bu işaretli kayanın buraya saklayayım nasılsa yeri belli demiş olabilir. Lakin bu yılanları katagorilere ayırmak gerek . Biz buna yılan dedik tabiki yüzde yüz olmayabilirde . Diyelimki bir yılan pek ala böyle büyük yılanların ne anlattığını neyi temsil ettiğini daha küçüklerinin ne anlattığını Şekillerinden tutunda üzerilerindeki en küçük noktaya kadar bir şeyler ifade ettiğini. Yada ağzı açık olanın kapalı olanın ne anlattığını VSVSVS Bir yılan işareti ile yıllarca uğraşıp başarılı olamayan usta dolu.
Hadi onuda bırakalım bu yılan değilde bir kuzu diyelim neden bir kayaya kuzu figürü yapılmış ne anlatılmak istemiş . Bakın sevgili kardeşim ben hep söylüyorum benim yorumuma ister katılırsınız ister katılmazsınız . Lakin benim yorumumu alıntı yapıp üzerine bir şeyler söylerseniz o zaman gerçekten canım sıkılıyor. Siz ne düşünür iseniz düşünün ben kalkıpda size neden böyle yorum yapıyorsunuz diyemem. kimsenin de kimseye böyle bir şey demeye hakkı yoktur. Ben 40 yıldır bu işlerin içindeyim yaş olmuş 60 mış Artık bundan sonra öğrenecek hiç bir şeyim kalmadı şükür.
 

Cetin42

Member
Katılım
5 Tem 2020
Mesajlar
52
Tepkime puanı
40
Puanları
5
Ustam kuzu dediğiniz boynunu bükmüş yatıyor şekilde galiba ben öyle çıkarttım
Eğer kuzu ise bu bi çobanın ğömüsünü anlatıyor olabilir mantıklı düşünecek olursak koyun çoban kuzu yada koyun ikiside mahsumiyeti simgeler çocuk mezarı olma ihtimalide var Lakin çocuk mezarı ise de çoban mezarı isede fazla uzakta değildir çünkü kıvrılıp yatmış kim bilir belki ana Kaya yakınlarında yada ana Kaya altında olma ihtimalide var boşluk dene ustam rastgele
 
Üst