Bunun donemi ve kime ait oldugu konusunda yardim lutfen

epy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
15 Şub 2013
Mesajlar
666
Tepkime puanı
627
Puanları
14
GRATIUSa ait bu solidus, zamanında tedavül edilmiş o günkü para formlarının tümünün orjinaj baskı veya döküm olarak ayar çap ve gramaj az bulunurluk bilgilerini araştırarak sayılı miktar darplı kraliyet parası olabilmesi adına uncirculed UNC zor bulunur temiz olması ve az kulanılırlığı olma kaynaklı yüksek meblağlara satılmasi için sizlerin önce randevu alarak çok iyi eğitim görmüş kariyerinin son noktasındaki Türkiyede hocaların hocası sayılan sayın Arkeolog sanat tarihçi Numismat dostum Melih Arslan bey veya asistanlari sizlere yasal yoldan bu metalin bilgilerini çok net olarak edebileceği müze tutarı ve darp adedi dahil belli danışma ücretiyle yardımcı olabilir.ayrıca Belleten antik para form dergi araştırmaları objenin değeri adına işinizi görebilir.sizlere bu meblağları verebilecek kolesiyonerler böyle alımların profları olup çok iyi bir araştırma olmadan satış gerçekleşme orani sıfır gibi bir şeydir.sikkenin gerçekliği adın tokadın kimin atacağı belli olmaz.olumsuz bir durumda milyon sözleri herkese hoş gelsede ortalıkta dijital devir olma kaynaklı çabuk yayın başlar.eller oğuşturulup coin avı başlar.milyon dolarların sadece bir görselle ile şu anda alıcı bulması sizin adınıza sadece masaldır.başkaları adına ise gerçeğin ta kendisidir. bu masal bazen sizin adınıza boyun bükük ellerinizi istemeden bağladığınız yerde biter.masallarınızın sitemizle ilgisi olmayıp işlerinizdeki alış satımları başka kanallarda gösterime sunun. B-u İ-şlerde L-ahit İ-stenmeden Ş-imdiden İ-şimin M-üdavimyim . Hayırlı sabahlar deyip kardeşlerimizi UYANDIRALIM dedim.
 
Son düzenleme:

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Kas 2018
Mesajlar
2,773
Tepkime puanı
3,573
Puanları
23
Konum
Galatia
Hep aynı hikaye, abi sen sahte dedin adamlar şu fiyata satmış, realde bitmiyonuz burda da varsınız. Ya siz çok akıllısınız, yada milleti keriz saniyonuz. Kusura bakma arkadaşım biraz ağar eleştirmiş olabilirim. Ama bu hikâye sana ait değilse inanma lütfen...
 

Cemov

Aktif Üye
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
119
Tepkime puanı
167
Puanları
7
Burdakiler iyi bilmiyor bak seni ne kadar zarara soktular. Eminim bunlardan gene bulursun onu iyi bilen insanlara sor zarar etme..!!
 

Ahmanamra

Member
Katılım
1 Eki 2019
Mesajlar
41
Tepkime puanı
44
Puanları
4
@vakko ustam valla başlığı açıp resmi gördüm direk bu kadarda sahte olmaz dedim sonra baktım aynısını yazmışsın. İnan çok fazla araştırmasam bile konulara yaptığın yorumlardan ötürü azda olsa fikrim oluşmuş . Katkılarınızdan dolayı ustalara teşekkür etmek istedim :) Böyle bir konuda açılmış olan en dolu forum burası sanırım nacizane.
 

matrax33

Aktif Üye
Katılım
23 Şub 2020
Mesajlar
182
Tepkime puanı
236
Puanları
9
bakkalda satılan içinden çukulata çıkan altın sikkeler daha gerçek bundan. 2 milyonn yuroya satıyorum alan varsa. Sonra kaçırdım falan demeyin.
 
Üst