Çubukla Derinlik Ölçüleri Nasıl Alınır - Değerli Maden Tespitinde

Trakyalı81

Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
1,332
Tepkime puanı
2,815
Puanları
23
Konum
Tekirdağ
Sn;Trakyalı81 kardeşim
Bende reklam olarak niteleneceğini düşünmedim. Çubuk videosu bilgi amaçlı izlenilsin diye kardeşimizin sorusuna binaen bir nasıl ulaşabileceği hakkında bir açıklama yaptım. Sonucu maalesef farklı algılandı. Şahsen kişilere kızmıyorum. Onlarda netice itibariyle üstlendikleri görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Burada noksanlık anlamaya çalışmadan farazi karar vermek yanlış olan bu ve bununda artık geriye dönüşü yoktur. Neden diye sorulsaydı cevabı verilir durum daha farklı olurdu. Kaldı ki benim için bu konu kapanmıştır.
Çok şükür ki bu geçen yıllar içerisinde Allah C.C. izni ile nacizane bilgilere ulaştım. Allah C.C. nasip ederse arge çalışmalarım neticesinde farklı bilgilere sahip olabileceğimi düşünüyorum.
Merakınıza cevaben;
1-)Tüm metallere duyarlıdır, öncelikle temas halinde olduğu metali arar.
2-)İlk yaptığımız denemede mübalağa olarak kabul etmezseniz en uzak mesafe olduğu için yazıyorum.1500 metre uzaklık 5,5 metre derinlik burada resmi kazı yapılmakta,
3-)Arazide çubuğu elinize alıp tuttuğunuz andan itibaren bir iki saniye içinde hedefe “sinyal aldığı noktaya” yönelir. İstikamette yürümeye devam ettiğinizde sağa sola sapma yapmadan noktaya kadar götürür.
4-)Nokta üzerine geldiğinizde kendi ekseni etrafında 360 derece turlamak suretiyle döner. Tüm hedef noktalarında “boşluk hariç” hareketi budur. Altın da şu kadar tur, Gümüş te şu kadar tur, Bakır da bu kadar tur döner diye kaidesi yoktur. Ayni dönüşü tüm arananlar üzerine gelindiğinde yapar.
5-) Hemen hemen tüm çubuk sistemlerinde olduğu gibi aramak istenilen her ne ise sağ ele alınıp temas ettirilerek tutulur ve kullanılır. Artık çubuk temas olunandan başka hiç bir metalle ilgilenmez, Bu temas olayı ayni zamanda metal ayırımıdır.
Aranan çevre doğru bilgi ile gidilen ve de doğru adres ise bir iki saniye içerisinde istikamet gösterir. Yoksa hiçbir hareket göstermez. Çubuğun bu hareketi aşırı stresli ve alkol gibi maddeler kullananlarda geçerli değildir. Bu insanlarda kesinlikle çalışmaz. Yön bulmak içinde kendi etrafınızda dönmenize gerek yoktur.
Masa üstünde yüzeysel olarak metal ayırımı hakkında video çekimini’de yayınlamıştım. Bilinen nedenleri yeniden yaşamamak adına şuradan izleyiniz diye adres veremiyorum. Özür dilerim.
Özgün düşünceme gelince;
Çubuk sistemlerinde algılanan frekans, manyetik alan veya ışımayı diye adlandırdıklarımızı çubukla yükseltebilme söz konusu olamadığından küçük bir metalle büyük metal kütlesi arasında farkı algılayabilmek zordur. Bu yüksek algılamanın yapabilmesi için bir çok arkadaşımızın arayış içerisinde olduğu, değişik uygulamalar yapıla geldiği bilginiz dahilindedir.
Yapılamaz diye de bir şey yok “Olmaz, Olmaz” Saygılarımla
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Allah gönlünüze göre versin ve rastgelsin..
 

Meltun

Bilgili Üye
Katılım
4 Şub 2019
Mesajlar
398
Tepkime puanı
333
Puanları
9
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Allah gönlünüze göre versin ve rastgelsin..
Sn;Trakyalı81
Rica ederim.Allah C.C. cümlemizin gönlüne göre versin,şunu da özellikle ilave etmek isterim ki bahse konu çubuk sisteminde elle tutulan bölüm içerisinde elektronik bir devre vardır.Bu devre ayni zamanda insan vücudunda ki statik enerjiyi toplar şarj olur ve kullanır.Ayrıca harici enerji "pil" bağlanmasına gerek yoktur.Saygılarımla
 

Ciccilo23

Member
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Meltun ustam. Bu bahsettiginiz cubugu satis amaciylami yoksa bilgi amaciylami anlatiyorsunuz. Eger satiyosaniz soyleyin. Yok eger bizlerinde bilgi sahibi olmamizi istiyorsaniz seklini semalini anlatinda bilelim. Kenardan kiyidan bilgi verip meraklandirip gitmeyin, bunlar ticari reflekslerdir. Hem anladigim kadariyla bayagi yasiniz ileri. Abimizsiniz saygi duyarim.
 

Meltun

Bilgili Üye
Katılım
4 Şub 2019
Mesajlar
398
Tepkime puanı
333
Puanları
9
@Meltun ustam. Bu bahsettiginiz cubugu satis amaciylami yoksa bilgi amaciylami anlatiyorsunuz. Eger satiyosaniz soyleyin. Yok eger bizlerinde bilgi sahibi olmamizi istiyorsaniz seklini semalini anlatinda bilelim. Kenardan kiyidan bilgi verip meraklandirip gitmeyin, bunlar ticari reflekslerdir. Hem anladigim kadariyla bayagi yasiniz ileri. Abimizsiniz saygi duyarim.
Sn;Ciccilo23
Bilgileri verirken amacım sizleri bu çubuk sisteminden istifade ettirmekti şu an siz bile ticari refleks olarak düşünüyor olmanız bu yanlış algılamaların devam edeceğini göstermektedir.Bu nedenledir ki açıklama yapmamaya ve bu konuda bilgi vermemeye karar verdim.Siz çubuk yapmayı düşünürseniz her zaman yardımcı olurum.Saygılarımla
 

Ciccilo23

Member
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
42
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Meltun ustam. Objektif olarak konulara bakarsaniz ticari koktugunu anlarsiniz. Burda sadece yazilar baz aliniyor mimikler ve duygular yazilarda olmadigi icin iyi yada kotu mana yuklenebiliyor. Eger ticari amacliysa yine saygi duyarim cunku 45 senelik emeginiz bilgi birikiminiz tabiki bu emegin karsiligi olmali. Sadece sunu ogrenmek istiyorum ticari ise cubuklariniz biraz bilgi veriniz, minerali cozup direk hedefe goturuyormu evet ise ne gibi garanti veriyorsunuz. Yok ben yardim etmek istiyorum diyorsaniz buyurun sizi dinliyoruz. Kiminin duasi kiminin parasi demisler. Saygilar...
 

Trakyali72

Member
Katılım
22 Mar 2019
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Puanları
2
Slm @Bulursankader25 herzamanki gibi yine öğreticisin

Bence yazdıklarında yalnış yok hepsi doğru
 

Trakyali72

Member
Katılım
22 Mar 2019
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Puanları
2
adem44 ıstam selamlar

3 frekans anlatımını biraz daha açarmısın özellikle 2.ve 3.maddelerini
 

jeodek

Bilgili Üye
Katılım
19 Eyl 2018
Mesajlar
207
Tepkime puanı
220
Puanları
9
Konum
İzmir
Bide bunu şekille çizerek anlatır mısınız. Saygılar
 

jeodek

Bilgili Üye
Katılım
19 Eyl 2018
Mesajlar
207
Tepkime puanı
220
Puanları
9
Konum
İzmir
Son zamanlarda fazla calisma yaptim..derinlik alarak yaptim bu calismalari ve sakul kullandim bunlarda inanki sasmadi metreyle olcerek test ettim bunlari..siteden bir arkadasin tavsiyesiyle neodyumlu seriitmetre sistemini kullandim 3 kez deneme firsatim oldu dedigi cikti.kullandigim ve test ettigim icin paylastim .bende duzgun cikaroyor...tabikinsende tecruubelerin dogrultusunda cikarmaz diyorsun saygi duyarim arkdadasim..allahaemanet olasin..
Neodyum mıknatıs nereden temin edebilirim
 

adem44

Bilgili Üye
Katılım
14 May 2016
Mesajlar
402
Tepkime puanı
22
Puanları
4
adem44 ıstam selamlar

3 frekans anlatımını biraz daha açarmısın özellikle 2.ve 3.maddelerini
Eline 3 tane bişey alınca 3 frekans oluyor kadir usta vardı sıtede bende ondan oğrendim dedikleride mantıklı 3 tane eline bişey almak bemim fikrim 3tane altın birbirine degmiyecek sekilde elde tutulursa 3 frekans eder burda amac cevreden mineral sinyallerini bastırmak .
 
Üst