Sayfa 1/4 1234 Son
  1. #1
    elmatadors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni üye
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **

    Kayseri akkışla ve çevresi defineler

    merhaba arkadaslar ben kayseri akkışladan arkadaslar bu cevrede cok define var ama fazla bilgim ve aletim yok güvenlik konusu hiç sıkıntı yok hersey baglamışım ama alet yok konuyla ilgilenenler özel mesaj atabilirler yine soyluyorum güvenlik konusu baglamısım sıkıntı yok

    Konu MendereS tarafından (07.10.12 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir. Sebep: mail vermek yasak.

  2. #2
    MendereS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    8.543
    Tecrübe Puanı
    123
    Rep Derecesi: Rep Derecesi: **
    Alıntı elmatadors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar ben kayseri akkışladan arkadaslar bu cevrede cok define var ama fazla bilgim ve aletim yok güvenlik konusu hiç sıkıntı yok hersey baglamışım ama alet yok konuyla ilgilenenler özel mesaj atabilirler yine soyluyorum güvenlik konusu baglamısım sıkıntı yok
    resim yoksa fotosuz bölüme konu aç, resim varsa fotolulara aç. önce yeri bulalım sonra ben sana nasıl kazı ruhsatı alınır yazarım. tabi kazı ruhsatının uyulması gereken bazı prosedürleri var, bakar karşılaştırır bi karara varırız. sen önce işaretleri yaz ona göre hareket edelim.
    sarıkayalar (02.05.14) Bunu beğendi

  3. #3
    MendereS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    8.543
    Tecrübe Puanı
    123
    Rep Derecesi: Rep Derecesi: **
    evet elmatadors resimlerin yoksa fotoğrafsız define işaretleri bölümüne açacağın konuları bekliyoruz. öncelik konuyu uzman arkadaşlar bi ele alsın.
    er2003do (06.05.14), sarıkayalar (02.05.14) Bunu beğendi

  4. #4
    elmatadors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni üye
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    konuyu açtım inşallah bi sonuç çıkar bekliyorum

  5. #5
    KORKUT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    2.040
    Tecrübe Puanı
    47
    Rep Derecesi: **
    hoşgelmişsin öncelikle ne bekliyorsun kardeş anlamdım ki elinde net işaret varmı peki varsa bilgi almak için resimlersin bakalım işin citiyeti nekadar onagöre milet sana güvenir
    ...bilgi paylaştıkça çoğalır...
    Ben EğiliriM Ama AsLa Yıkılmam..
    er2003do (06.05.14), sarıkayalar (02.05.14) Bunu beğendi

  6. #6
    elmatadors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni üye
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    ya resim şuanda yok ama %100 diyebilirim çunku geçen gün harita ile geldiler adamlar biz yakaladık ben akkışla ilçe jandarmada astsubayım

  7. #7
    KORKUT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    2.040
    Tecrübe Puanı
    47
    Rep Derecesi: **
    Alıntı elmatadors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya resim şuanda yok ama %100 diyebilirim çunku geçen gün harita ile geldiler adamlar biz yakaladık ben akkışla ilçe jandarmada astsubayım
    adamalrın elindeki haritayı aldınmı haritalı olan kişi dayımda olabilir adı osman elinde süper harita var çünkü katseride oturuyor eştikleri yeri söyleyin peki orda ne var işaret varmı
    ...bilgi paylaştıkça çoğalır...
    Ben EğiliriM Ama AsLa Yıkılmam..
    oguzkagan (09.06.18), sarıkayalar (03.05.14) Bunu beğendi

  8. #8
    elmatadors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni üye
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    ben burda dalgamı geciyorum aldık ama el koydular ipekyolun haritası diye geçiyordu war bi taşla pınar war resimler war onun resimlerini cekip koyucam simdi buraya ısınıyorum anlicagın bu kadar bilgili olsaydım resimleri cekip koyardım

  9. #9
    KORKUT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    2.040
    Tecrübe Puanı
    47
    Rep Derecesi: **
    ​kayseri bölgesinde define çok olur doğru siz resimleri çekin koyun
    ...bilgi paylaştıkça çoğalır...
    Ben EğiliriM Ama AsLa Yıkılmam..

  10. #10
    elmatadors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni üye
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Sep 2012
    Mesajlar
    11
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    oke olur ben detaylı bi şekilde resimleri çeker koyarım o zaman

Sayfa 1/4 1234 Son
dedektör
 

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •