Kardeş senin adına Asil Kardeşime sorayım tecrübesi ve bilgisi hatta 2 lisanı bu konuya net cevap verecek nitelikte sana varsa Almanca forumları adresinize verirEsselamu aleykum,
arkadaslar ben uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ve sonunda dayanamayip bugün kayit oldum inshaellah
Arkadaslar ben almanyada yasiyorum, acaba almanyada hic define bulan oldumu aranizda???
Yer altında olanın kimseye faydası dokunmaz.Yalniz gelirken güzel bir makina al getirCok tsk ederim cvplariniz icin,
bu siteye bayildim, bilgi alis verisinden ziyade cana yakinliginiz ve kirici olmamak icin caba harcamaniz, takdire shayan.
Cok mutlu oldum,![]()
Hayırlı sabahlar Treasurenet google da arat.. Uluslararası bir sitedir. Avrupa daki definecilerin buluştuğu bir web alanı. Üyeyeyim kısmet ise ordada yazışırız. En önemlisi almanya hükümetinin define arama kanunuları hakkında bilgi almalısın. Bu kanunlar alman ile dışardan gelenler konusunda farklılıklar gösterir. Orta çağ dönemi sikkeleri mevcut tarih araştırması ve haritaları incelemelisin. yalnız riski var. Almanya 2. Dünya savaşına ait patlamamış bir çok bomba var.. Size tavsiyem izin dönemlerinizde ülkemizde bu araştırmalar yapınız.Google da almanca olarak biraz arastirma yaptim, fakat kayda-deger birsey bulamadim.
En azindan define ile ilgili forumlara rastlamadim.
Olsun. Burasida guzel)