M memka Yeni Üye Katılım 9 Eki 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 1 9 Eki 2022 #1 Selam arkadaşlar. Elimde bir harita var ama hakkında hic birşey bilmiyorum sadece Bulgaristanda bir yere ağit oldunu biliyorum. Hangi dilde yazık bilen varmı.
Selam arkadaşlar. Elimde bir harita var ama hakkında hic birşey bilmiyorum sadece Bulgaristanda bir yere ağit oldunu biliyorum. Hangi dilde yazık bilen varmı.
_Mithra_ 🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷 Moderatör Katılım 5 Haz 2018 Mesajlar 1,897 Tepkime puanı 1,230 Puanları 20 Yaş 52 Konum İstanbul 9 Eki 2022 #2 Sahte işler vakit ve zaman kaybı
M memka Yeni Üye Katılım 9 Eki 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 1 9 Eki 2022 #3 Sahte olduğunu nasıl anlarız peki
_Mithra_ 🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷 Moderatör Katılım 5 Haz 2018 Mesajlar 1,897 Tepkime puanı 1,230 Puanları 20 Yaş 52 Konum İstanbul 9 Eki 2022 #4 Genelde fotokopi olurlar Hangi alfabeyle yazıldıkları belli olmaz Günümüz kroki mantığıyla çizilirler vs. vs.
Genelde fotokopi olurlar Hangi alfabeyle yazıldıkları belli olmaz Günümüz kroki mantığıyla çizilirler vs. vs.
M memka Yeni Üye Katılım 9 Eki 2022 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 1 9 Eki 2022 #5 _Mithra_' Alıntı: Genelde fotokopi olurlar Hangi alfabeyle yazıldıkları belli olmaz Günümüz kroki mantığıyla çizilirler vs. vs. Genişletmek için tıkla ... Anladım. Teşekür ederim
_Mithra_' Alıntı: Genelde fotokopi olurlar Hangi alfabeyle yazıldıkları belli olmaz Günümüz kroki mantığıyla çizilirler vs. vs. Genişletmek için tıkla ... Anladım. Teşekür ederim