Burda Define Var mı? Olmayabilir ama İlginç Şeyler,

Efendi51

Bilgili Üye
Benim işyerimin tam karşısında durup duruyor, bir buçuk aydır baka baka yoruldum, define olmayabilir ama çok ilginç şeyler var kanımca, sizler ne dersiniz ustalar, @dadas_25 @dardanos @mayhem hepinize teşekkütler

Ekli dosyalar

Cann

Operatör
Neden olmasın yakından bak mutlaka kaya yüzeylerini kontrol edin hangi bölge

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili @Efendi51 kardeşim var ama biz göremiyoruz🤣🤣 yahu değiştir şu resim çektiğin şeyi artık.Olsada böyle nasıl göreceğiz.??? Tamam güzel bir yer lakin böyle çok zor sadece şu işaretlediğim yer oda acaba diyorum. Mevki olarak bu güneyli yönleremi bakıyor. Alt kısımlarda suyu görüyormu yakın çevrede antik yaşam mevcutmu bunlar var ise bir şeyler olması mümkün olabilir. Resimler çok kötü çıkmış

Ekli dosyalar

Efendi51

Bilgili Üye
Sevgili @Efendi51 kardeşim var ama biz göremiyoruz🤣🤣 yahu değiştir şu resim çektiğin şeyi artık.Olsada böyle nasıl göreceğiz.??? Tamam güzel bir yer lakin böyle çok zor sadece şu işaretlediğim yer oda acaba diyorum. Mevki olarak bu güneyli yönleremi bakıyor. Alt kısımlarda suyu görüyormu yakın çevrede antik yaşam mevcutmu bunlar var ise bir şeyler olması mümkün olabilir. Resimler çok kötü çıkmış
@dardanos ustam eyvallah, çok teşekkür ediyorum, var elbette bişeler, ama burda büyük bir resim var, daha fazlası da vardır, ama bu büyük resmi yakalamak için bu açıdan resmi çekmek zorunda kaldım sizden bir güzel çizimde bekliyorum, yakın çekimler de atacağım inşallah Allah a emanet ol

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sen bundan bahsediyorsan ben onu gördüm.
Lakin tam anlamı ile detay görülmüyor. Şu çember içine aldığım çizgiyi ölçme şansın varmı

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ben onu bunu bilmem bu alanı iyi gez .... Bu çizdiğim yer yukarı çıkıyor orada haçmı var. Bence buralarda başka işaretlerde mevcuttur..

Ekli dosyalar