Efendi51
Bilgili Üye
elbette bakacağız ustam, teşekkür ederim doğu AKDENİZ diyelimNeden olmasın yakından bak mutlaka kaya yüzeylerini kontrol edin hangi bölge
@dardanos ustam eyvallah, çok teşekkür ediyorum, var elbette bişeler, ama burda büyük bir resim var, daha fazlası da vardır, ama bu büyük resmi yakalamak için bu açıdan resmi çekmek zorunda kaldım sizden bir güzel çizimde bekliyorum, yakın çekimler de atacağım inşallah Allah a emanet olSevgili @Efendi51 kardeşim var ama biz göremiyoruz yahu değiştir şu resim çektiğin şeyi artık.Olsada böyle nasıl göreceğiz.??? Tamam güzel bir yer lakin böyle çok zor sadece şu işaretlediğim yer oda acaba diyorum. Mevki olarak bu güneyli yönleremi bakıyor. Alt kısımlarda suyu görüyormu yakın çevrede antik yaşam mevcutmu bunlar var ise bir şeyler olması mümkün olabilir. Resimler çok kötü çıkmış
Ustacığım @dardanos olaya tümden bak çizdim domuz yada benzer bile var çok büyük olay olmalı bu resim aslındaSen bundan bahsediyorsan ben onu gördüm.
Lakin tam anlamı ile detay görülmüyor. Şu çember içine aldığım çizgiyi ölçme şansın varmı