abi e postan dolu onu boşaltırmısın msjlar gitmiyor sana
Eyvallah tatar26 eline sağlık.ah bunları ne üretirdim ) hoşbeş-puf-cin ) soho wanted canga sizde yerdiniz afiyet olsun helal olsun )
Ustam wanted i benim icinmi urettin :227: sağolasın çok severim hâlâ da yerimah bunları ne üretirdim ) hoşbeş-puf-cin ) soho wanted canga sizde yerdiniz afiyet olsun helal olsun )
su şeker nişasta dostum o ... bunları karıştırıyorsun tarif vereyim mi su ile nişasta karıştırılıyorsun sonra şekerle istersen portakal suyu koy ister vişne suyu istersen elma suyu koy bu sana kalmış.. etide böyle yapıyor.. şuruphane diye geçen yerde büyük kazanlarda bu jöle hazırlanıyorEyvallah @tatar26 eline sağlık.
Ben de çok severim bunları madem üretmişsin bir şey sorayım.
Bu içindeki jöle diye kattıkları madde tam olarak neye benziyor,
şahsen gördüğün için soruyorum yenmesinde bir sakınca var mı ?
dostum okadar çok çalıştım ki onda karemel beni bayıyordu içindeki o yüzden sadece soho ve hoşbeş yerdimUstam wanted i benim icinmi urettin :227: sağolasın çok severim hâlâ da yerim
Eyvallah tarif için,su şeker nişasta dostum o ... bunları karıştırıyorsun tarif vereyim mi su ile nişasta karıştırılıyorsun sonra şekerle istersen portakal suyu koy ister vişne suyu istersen elma suyu koy bu sana kalmış.. etide böyle yapıyor.. şuruphane diye geçen yerde büyük kazanlarda bu jöle hazırlanıyor
Dostum uzun süre çalıştım 50 gr olan ürün 60 gr a kadar gönderilir ama 48 gr aşağıya gitmez müşteriye... hatırlarımda bir üründe 24 ton fıstık kayıptı meğer dozajlama hatası yapılmış bir yıl boyunca müşteri halk yemiş ona göre düşün... bu arada kodlara takılırsan içerdiği maddelerde e441 olmasın derim.. araştır istersenEyvallah tarif için,
aslında ben bu tip jölelerde sığır jelatini kullanıldığını sanıyorum.
Sağlık için zararlı olmasa da bazen tiksinme verebiliyor.
ETİ' nin kalitesini tartışmak Mercedes'e laf etmek gibi bir şey
diğer her marka benim gözümde tırttır zaten.
O yazdığımdan kullanmıyorsa ETİ'yi bir kere daha takdir ettim.
BRAVO ...
:4: