N neden-war Yeni Üye Katılım 18 Kas 2015 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 14 Tem 2016 #1 bir konuda bilginize ihtiyacim var .. gözyaşı şişesini herkez bilir aşağı yukarı .. ben bunun la çok karşılasiyorum fakat .. bu şike havaya temas ettiği zaman patlıyor , çatlıyor sağlam alamıyorum .. bana yardım edermisin ne yapmam gerekli ..
bir konuda bilginize ihtiyacim var .. gözyaşı şişesini herkez bilir aşağı yukarı .. ben bunun la çok karşılasiyorum fakat .. bu şike havaya temas ettiği zaman patlıyor , çatlıyor sağlam alamıyorum .. bana yardım edermisin ne yapmam gerekli ..
Alaattin Üye Katılım 3 Ara 2014 Mesajlar 66 Tepkime puanı 0 Puanları 0 15 Tem 2016 #2 bir beze sar birkaçgün dursun sonra açarsın.alıştır atmosvere
Alaattin Üye Katılım 3 Ara 2014 Mesajlar 66 Tepkime puanı 0 Puanları 0 15 Tem 2016 #3 bunların bazıları tavuk yumurtasına benzer yumurta havaya kavuşmadan çok elastik olur hava ile karşılaştıgında sertleşir
bunların bazıları tavuk yumurtasına benzer yumurta havaya kavuşmadan çok elastik olur hava ile karşılaştıgında sertleşir
N neden-war Yeni Üye Katılım 18 Kas 2015 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 15 Tem 2016 #4 tşk ederim