Kendi arsamda bulunan isaretleri yorumlar misiniz?

gülbahçeli

Operatör
Katılım
25 May 2019
Mesajlar
1,004
Tepkime puanı
1,769
Puanları
20
resimler görünsün ki rahatça bakıp ustalar yorumlasın
mezarcı55 arkadaşın resimleri
 

Mezarci55

Yeni Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Alt yorum kisminda iki resim daha paylastim onlarida ustatlar incelerse cok memnun olurum bir tanesi ozellikle cok belirgin ok isareti simdiden tesekkurler.
 

epy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
15 Şub 2013
Mesajlar
1,251
Tepkime puanı
929
Puanları
14
uzak resimler.yorum için yetersiz.
 

Mezarci55

Yeni Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Alttaki baglantida iki adet isaret resmi var fotolari telefondan bu kadar becerebildim kusura bakmayin
 

gülbahçeli

Operatör
Katılım
25 May 2019
Mesajlar
1,004
Tepkime puanı
1,769
Puanları
20
onuda ekliyim buresmi birzdaha geniş açılı çekseydin
 

Mezarci55

Yeni Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Vallahi ben sizin kadar tecrubeli olsam su ana kadar emaneti alip yoluna koyulmustum ilk defa boyle bir olayin icine giriyorum kusuruma bakmayin yorum icin yeterli degil mi peki?
 

gülbahçeli

Operatör
Katılım
25 May 2019
Mesajlar
1,004
Tepkime puanı
1,769
Puanları
20
Vallahi ben sizin kadar tecrubeli olsam su ana kadar emaneti alip yoluna koyulmustum ilk defa boyle bir olayin icine giriyorum kusuruma bakmayin yorum icin yeterli degil mi peki?
birincisi resimler isaretin 4 yönden geniş açılı çekilmesi lazım etrafı görünmeyince yorum yapmak zor olur sağlıklı olmaz imkanın varsa resimleri dediğim şekilde çek yorumlar daha iyi olur
 

Mezarci55

Yeni Üye
Katılım
16 Ağu 2019
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bana ekipman konusunda yardimci olabilecek birisi var mi peki forumda cihazi olan araziye gelebilecek benimle arama tarama yapabilecek ?
 

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Katılım
27 Ocak 2016
Mesajlar
10,293
Tepkime puanı
11,121
Puanları
23
Yaş
53
Evet resimler yetersiz.
Kompozisyonu hiç yok.

"Fotograflama Nasil Olmali..?.."

konusunu okuyunuz. Bu bolumde sabit konularin icinde.
 
Üst