merhaba selver bey.yerin harika ama o kadarda zor.rabbim inşallah nasip eyler.araziyi değerlendireyim.önce. çizim yapacaktım ama her ne hikmetse belli bir zamandan beri çizim yapamıyorum.sitede kime danıştıysam çare bulunamadı.bunun için kusuruma bakma .ilk fotoya göre yorum yapıyorum.ilk yapacağım iş.çevreyi iyi gözlemle ,araziyi gez.iyi tanı.belli bir düzlükten(ayağının önündeki ilk oymanın olduğu yer.)düşük seviyesi olan bir vadiye giriyorsun.sağ ve solunda dik yamaçlar var.bu vadi daha sonra genişliyor.ilk girişte birinci işaqretin var.yamacın dibinden soldan ilerliyorsun.köşeye az bi kala orda mağaran var.başını kaldır dik bir yamaç var.orda yamacın dibinde bi işaret ara.karşına tünel çıkacak.burdada mezarların var.ikiside birbirine bağlantılı.bu tünel sana yeter.arazin görünüşe göre 3 kademeli.iyi incele.bu vadiye girince başını kaldır kaya mezarlarında olabilir.yukarlara bak.neden foto kısıtlı.anlamıyorum sizleri.arkadaşlar yıllardan beri adeta bağırıyoruz.çevre fotoları,yönleri,uzak ve yakın çekimler.yapmayın arkadaşlar lütfen.bak gördüklerimi yazdım.ya göremediklerim varsa ne olacak şimdi.belki daha önemli yerler var.ben göremesemde diğer arkadaşlarım görürdü.
selver bey 10 üzerinden fotolamana 2 puan. işaretlerine 10 üzerinden 10.şimdi sen düşüün,kafanı kaşı ben ne yaptım diye.