Arkadaşlar kabartma haşçaların bulunduğu bir şaphel düşünün ve şapel in hemen yanında da benzeri bir yer var. Malesef resmini çekemedim. Karşısında hakim bir tepede yaşam alanı olabilecel küçük mağara. Lakin mağaranın keşfi küçük bir delik bulunarak keşfediliyor. Sıvanmış şekildeyken kırılarak ve tamamen genişleterek açılıyor. Mağarada 10 cm yükseklikte ve yarım metre genişlikte bir gül yaprağı kabartması ve hemen bitişiğinde dikdörtgen kabartma taş varmış. Bunları kırmışlar ve dikdörtgenin altından üçgen bir taş çıkıyor. Şimdi yükleyeceğim resimleri çekerken telefon kapandı ve açılmadı. O yüzden resimlerim kısıtlı kusura bakmayın. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 117488
Ekli dosyayı görüntüle 117489 Burası girişte sağtarafı.
Ekli dosyayı görüntüle 117490Burası sağ alt taraf.
Ekli dosyayı görüntüle 117491Yine sağ duvarda arkasından boşluk sesi aldığım duvardaki ilginç figür.
Ekli dosyayı görüntüle 117492 Zemindeki Üçgen figür.Çizgilerin genişliği 100 cm civarı var.
Ekli dosyayı görüntüle 117494 Girişin sol köşesindeki Devasa giriş misali kapatılmış kaya.
Ekli dosyayı görüntüle 117495 Girişi kapatan kayada sanki saklı figürler var. Tam çözemedim. Sonrasında telefon 2 saat açılmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 117488
Ekli dosyayı görüntüle 117489 Burası girişte sağtarafı.
Ekli dosyayı görüntüle 117490Burası sağ alt taraf.
Ekli dosyayı görüntüle 117491Yine sağ duvarda arkasından boşluk sesi aldığım duvardaki ilginç figür.
Ekli dosyayı görüntüle 117492 Zemindeki Üçgen figür.Çizgilerin genişliği 100 cm civarı var.
Ekli dosyayı görüntüle 117494 Girişin sol köşesindeki Devasa giriş misali kapatılmış kaya.
Ekli dosyayı görüntüle 117495 Girişi kapatan kayada sanki saklı figürler var. Tam çözemedim. Sonrasında telefon 2 saat açılmadı.