Foruma resim yüklemek için öncelikle üye olmanız gerekmektedir, üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra;
1. adım; konu açacağınız kategoriye giriş.
2. adım; sol üstte yada sol altta yeni konu aç butonundan giriş.
3. adım; resimle belirtilen botondan resim ekle tıklıyoruz önünüze yeni pencere açılır.
4. adım; açılan pencerede bilgisayardan Dosya Seç dediğimizde bir pencere daha açılır, bu pencere bilgisayarınız, cep telefonunuz yada tabletinize bağlanır buradan resim seçeceksiniz.
5. adım; 2. açılan penceredeki yükle butonuna tıklayın resim yükleyin, yüklenen resim forumda konu aç sayfasında görünür.
Önemli: Değerli üye arkadaşlarım - sizden ricamız konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde hazırlayın - yardım, lütfen, acil vs. şeklinde olmamasına dikkat edin. aksi taktirde protesto amaçlı destek verilmeyebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 101264
Olası bir hata durumunda 2. resim yükleme servisini kullanabilirsiniz. bu hataların nedeni internet explorer 7 ve daha eski tarayıcılar kullandığınızdan kaynaklanmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 101762
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sitenin kendi servisinden yükleme yapamayan arkadaşlar dışarıdaki resim yükleme servisleri kullanabilirsiniz.
https://hizliresim.com/
http://resimyukle.xyz/
dış servislerden yüklerseniz 4 adet kod görürsün Forumlar: bbcode linki kopyalayıp buraya yapıştırınç
---------------------------------------------------------------------------
MOBİL KULLANICILAR İÇİN KONU AÇMA RESİM YÜKLEME.
İlk resim mobil cihazda sitenin ana sayfa görüntüsüdür.
Ekli dosyayı görüntüle 120782
Alttaki 2. resim konu açacağınız kategori görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 120783
Alttaki 3. resim kategoriye girdikten sonraki görüntü yeni konu aç sekmesi buradadır.
Ekli dosyayı görüntüle 120784
Alttaki 4. resim ise konu başlığı konunun içeriği ve resim yükleme alanı görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 120785
Okla işaret edilen sembolden resim yükleme işlemini başlatabilirsiniz. tıkladıktan sonra gozat butonu çıkar resimleriniz nerede ise oradan seçer yüklersiniz.
1. adım; konu açacağınız kategoriye giriş.
2. adım; sol üstte yada sol altta yeni konu aç butonundan giriş.
3. adım; resimle belirtilen botondan resim ekle tıklıyoruz önünüze yeni pencere açılır.
4. adım; açılan pencerede bilgisayardan Dosya Seç dediğimizde bir pencere daha açılır, bu pencere bilgisayarınız, cep telefonunuz yada tabletinize bağlanır buradan resim seçeceksiniz.
5. adım; 2. açılan penceredeki yükle butonuna tıklayın resim yükleyin, yüklenen resim forumda konu aç sayfasında görünür.
Önemli: Değerli üye arkadaşlarım - sizden ricamız konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde hazırlayın - yardım, lütfen, acil vs. şeklinde olmamasına dikkat edin. aksi taktirde protesto amaçlı destek verilmeyebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 101264
Olası bir hata durumunda 2. resim yükleme servisini kullanabilirsiniz. bu hataların nedeni internet explorer 7 ve daha eski tarayıcılar kullandığınızdan kaynaklanmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 101762
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sitenin kendi servisinden yükleme yapamayan arkadaşlar dışarıdaki resim yükleme servisleri kullanabilirsiniz.
https://hizliresim.com/
http://resimyukle.xyz/
dış servislerden yüklerseniz 4 adet kod görürsün Forumlar: bbcode linki kopyalayıp buraya yapıştırınç
---------------------------------------------------------------------------
MOBİL KULLANICILAR İÇİN KONU AÇMA RESİM YÜKLEME.
İlk resim mobil cihazda sitenin ana sayfa görüntüsüdür.
Ekli dosyayı görüntüle 120782
Alttaki 2. resim konu açacağınız kategori görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 120783
Alttaki 3. resim kategoriye girdikten sonraki görüntü yeni konu aç sekmesi buradadır.
Ekli dosyayı görüntüle 120784
Alttaki 4. resim ise konu başlığı konunun içeriği ve resim yükleme alanı görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 120785
Okla işaret edilen sembolden resim yükleme işlemini başlatabilirsiniz. tıkladıktan sonra gozat butonu çıkar resimleriniz nerede ise oradan seçer yüklersiniz.