1. adım; konu açacağınız kategoriye giriş.
2. adım; sol üstte yada sol altta yeni konu aç butonundan giriş.
3. adım; resimle belirtilen botondan resim ekle tıklıyoruz önünüze yeni pencere açılır.
4. adım; açılan pencerede bilgisayardan Dosya Seç dediğimizde bir pencere daha açılır, bu pencere bilgisayarınız, cep telefonunuz yada tabletinize bağlanır buradan resim seçeceksiniz.
5. adım; 2. açılan penceredeki yükle butonuna tıklayın resim yükleyin, yüklenen resim forumda konu aç sayfasında görünür.
Önemli: Değerli üye arkadaşlarım - sizden ricamız konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde hazırlayın - yardım, lütfen, acil vs. şeklinde olmamasına dikkat edin. aksi taktirde protesto amaçlı destek verilmeyebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 101264
Olası bir hata durumunda 2. resim yükleme servisini kullanabilirsiniz. bu hataların nedeni internet explorer 7 ve daha eski tarayıcılar kullandığınızdan kaynaklanmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 101762
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Sitenin kendi servisinden yükleme yapamayan arkadaşlar dışarıdaki resim yükleme servisleri kullanabilirsiniz.
https://hizliresim.com/
http://resimyukle.xyz/
dış servislerden yüklerseniz 4 adet kod görürsün Forumlar: bbcode linki kopyalayıp buraya yapıştırınç
---------------------------------------------------------------------------
MOBİL KULLANICILAR İÇİN KONU AÇMA RESİM YÜKLEME.
İlk resim mobil cihazda sitenin ana sayfa görüntüsüdür.
Ekli dosyayı görüntüle 120782
Alttaki 2. resim konu açacağınız kategori görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 120783
Alttaki 3. resim kategoriye girdikten sonraki görüntü yeni konu aç sekmesi buradadır.
Ekli dosyayı görüntüle 120784
Alttaki 4. resim ise konu başlığı konunun içeriği ve resim yükleme alanı görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 120785
Okla işaret edilen sembolden resim yükleme işlemini başlatabilirsiniz. tıkladıktan sonra gozat butonu çıkar resimleriniz nerede ise oradan seçer yüklersiniz.
YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında define arama faaliyetleri; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, Define Arama Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine tabidir.
Define araması yapılabilmesi için ilgili mevzuatta öngörülen şartların yerine getirilmesi ve yetkili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınması zorunludur. İzinsiz define araştırması ile kültür varlığı bulmak amacıyla gerçekleştirilen izinsiz kazı veya sondaj faaliyetleri kanunen suç teşkil edebilir ve cezai yaptırımlara tabidir.
Sit alanları, korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının bulunduğu alanlar, mezarlıklar ve mevzuatla koruma altına alınmış diğer bölgelerde gerçekleştirilecek faaliyetlerde ilgili kanun, yönetmelik ve yetkili kamu kurumlarının kararlarına kesinlikle uyulmalıdır.
Bu internet sitesi; izinsiz define aramayı, kaçak kazıyı, tarihi veya kültürel varlıklara zarar verilmesini, kültür varlıklarının izinsiz olarak aranmasını, çıkarılmasını, taşınmasını veya ticaretini teşvik etmez, özendirmez ve bu tür faaliyetlere yönlendirme amacı taşımaz.
Site içerisinde kullanıcılar, üyeler veya üçüncü kişiler tarafından paylaşılan yorum, görüş, fotoğraf, video, arazi yorumu, işaret değerlendirmesi, yöntem, tavsiye ve benzeri içerikler paylaşımı yapan kişinin kendi görüş ve sorumluluğundadır. Bu tür içerikler site yönetiminin görüşü, önerisi, onayı veya herhangi bir faaliyete yönelik teşviki olarak değerlendirilemez.
Kullanıcılar, gerçekleştirecekleri her türlü araştırma ve arazi faaliyetinden önce yürürlükteki mevzuatı kontrol etmek, gerekli izinleri almak ve ilgili kamu kurumlarının talimatlarına uygun hareket etmekle yükümlüdür.