gizemli 34
Bilgili Üye
Dayı yanlış anlamada keklenmişsin sanki8 bin ön ödeme
Dayı yanlış anlamada keklenmişsin sanki8 bin ön ödeme
öyle demeyin hocam pazarlık yaptım artı kalanı teslimattan sonra veririm dedim biraz oda kazıklandı tamamını alamadı 17 bin 2 lira asgari ücret üstünden ödeme alıyor rastlarsanız sakın kanmayın ve selamımı iletin tipten tanırsınız zatenDayı yanlış anlamada keklenmişsin sanki
sağolun hocamÜzüldüm. @ramboalibayburd için ayrı böyle dengesiz bir işte sitemizin ismi zikredildiği için ayrı üzüldüm. Ne yazık ki bu hobi istismara çok açık. Temiz kalpli insanımız hemen tufaya düşüyor. @bozoklu abimin dediği gibi ders olmalı bu olay hepimize.
hocam bulurum bilirim diyen birşey bilmiyordur zaten kandırmaca. kanan kardeşleremize Allah uzun ömür sağlık zeka para versin İnşallah.Ben bulurum ben ederim diyene aldanma Her babağidin harcı değil Yoksa şimdiye milyonerdim ilçe satın alırdım
Ustam sırf kaz gelecek diye tanımadığı bilmediği adama para veren insanlar halen fazlasıyla var. Bunu kullanmak beceri ister. Adam bilmem hangi ülkeden gelip burada adam dolandırıyorsa tebrik etmek gerek. Helal olsun diye tebrik anlamında söyledim.Helal olmasın. Haram olsun. @ramboalibayburd kardeşimize geçmiş olsun. Herkese güvenilmemesi için bir ders. Hocayım diyen sahte şifacalardan, define işlerinden anlarım diyenlerden çok sahtekar çıkar. Bu tip işlerde çok iyi araştırıp 2 kere düşünün para vermeden önce.
Arşivden Zihin gücüyle kağıda aktarım yaptığını iddia ettiğiniz birine para verip sonradan ortadan kaybolması çok olağan bir durum..onu buralarda aramak ta olağan dışı bir durumhertürlüsünü yapıyor herhalde bu adam arşivden zihin gücüyle kağıda aktarıyormuş zaten önceki mesajımda anlattım garip bi adam benim istediğim toprak altı ürünler için ama herif kayıp işte
kardeşim kendisi dedi forumun adınıArşivden Zihin gücüyle kağıda aktarım yaptığını iddia ettiğiniz birine para verip sonradan ortadan kaybolması çok olağan bir durum..onu buralarda aramak ta olağan dışı bir durum
birdaha yok artık kaptırmambana 4 bin yolla
aradığın adamı bulayım