selamünaleyküm

Karabulut

Operatör
Ben bulurum ben ederim diyene aldanma Her babağidin harcı değil Yoksa şimdiye milyonerdim ilçe satın alırdım 😉

atasdibi

Bilgili Üye
Helal olmasın. Haram olsun. @ramboalibayburd kardeşimize geçmiş olsun. Herkese güvenilmemesi için bir ders. Hocayım diyen sahte şifacalardan, define işlerinden anlarım diyenlerden çok sahtekar çıkar. Bu tip işlerde çok iyi araştırıp 2 kere düşünün para vermeden önce.
Ustam sırf kaz gelecek diye tanımadığı bilmediği adama para veren insanlar halen fazlasıyla var. Bunu kullanmak beceri ister. Adam bilmem hangi ülkeden gelip burada adam dolandırıyorsa tebrik etmek gerek. Helal olsun diye tebrik anlamında söyledim.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili arkadaşlar benim bu konuda dikkatimi çeken bir şey oldu bu adam bizim sitenin adını vermiş herhalde en güvenilir en sağlam gözü ile bizim siteyi kestirdi ve insanlar dedi bu siteye inanırlar. Doğrusu çok zeki çok akıllı bir insanmış o da biliyor sağlam kapının neresi olduğunu Evet buradaki ustalarımız gayet başarılı ve akıllı insanlar.. Bu mağdur sevgili kardeşim bir yanılgıya düşmüş ve böyle çok kurnaz insanlar üzerinden rant sağlayan ona helal olmayan bir paranın peşine düşmüş benim gözümde insanlıktan yoksun herife aldanmış.. bir musibet bin nasihattan iyidir diyelim.

kabakburgiba

Operatör
değerli arkadaşlar bu tip dolandırıcılık işlemlerini yazın ki bazı arkadaşlarımız okuyup bir ders alsın,bilgilensin. ki b u şahsiyetler deşifre olsun. geçmiş olsun.bir bardak soğuksu iç.

Bluecat

Member
hertürlüsünü yapıyor herhalde bu adam arşivden zihin gücüyle kağıda aktarıyormuş zaten önceki mesajımda anlattım garip bi adam benim istediğim toprak altı ürünler için ama herif kayıp işte
Arşivden Zihin gücüyle kağıda aktarım yaptığını iddia ettiğiniz birine para verip sonradan ortadan kaybolması çok olağan bir durum..onu buralarda aramak ta olağan dışı bir durum