Ekli dosyayı görüntüle 109321 bana bazı konularda yardım kerkıyor ılgilenebılen varmı acaba
ustam benim amacım bilgilendirme vede bazı sahtekarlar var bu işte dolandırıcılar vesayre kardeşlerimizi bunlara karşı korumak bilgilerimizi sunmak hepimizin görevi önemli olan isim değil tecrübe puanı değil düşüncedir saygı vede sevgilerimlemucit usta resmini koymuşun
isminide koysaydın keşke
sıfırdan niye başlıyorsun
esrarengiz28
kalitesiyle devam etseydin
burda olmandan menmun olduk
çalışkanlığın buraya renk katacaktır.
sizinle birlikte bir iki ustayı daha burda görmek isterdikustam benim amacım bilgilendirme vede bazı sahtekarlar var bu işte dolandırıcılar vesayre kardeşlerimizi bunlara karşı korumak bilgilerimizi sunmak hepimizin görevi önemli olan isim değil tecrübe puanı değil düşüncedir saygı vede sevgilerimle
Yaklaşık 2 yıldır buradayım ve şunu gördüm.sizinle birlikte bir iki ustayı daha burda görmek isterdik
eminim buraya daha bir renk katardı.
isimlerini yazmak mahsurlu olur düşüncesiyle bunları yazmıyorum.
yiğidi öldür hakkını yeme,ben bu söze kendi hakkıma katılıyorum,Burada yönetim açık ve şeffaftır, kimse kimsenin egosuna kurban edilmez.
Adalet bir gün herkese lazım olur.yiğidi öldür hakkını yeme,ben bu söze kendi hakkıma katılıyorum,
lakin bazı bu konuda çok iddalı olduklarını söyleyen,hatta site mahkememiz var diye övünen siteler
bir kaç kişinin diktotaryası olmuş, astığı astık kestiği kestik,
istiklal mahkemelerinden daha adaletsiz,onlar bari astırdıktan sonra yargılıyor,
bunlar astırdıktan sonrada yargılamıyor
nerde sizin mahkemeniz nerde sizin adaletiniz,sevsinler sizin mahkemenizi.