GencKoleksiyone
Aktif Üye
Yer İzmir... Daire içindeki kayalığa bundan 3-4 sene önce gitmiştim. Kayanın olduğu yer çok derin, mürren balıkları kaynıyor adeta. Kayanın dip kısımlarına doğru bir küp var. Kaya ile bütünleşmiş. Birkaç kişi çıkarmaya çalışmıştık, çıkaramamıştık. Nedense daha önce hiç kırmak için gitmedim. Çıkarmaya çalışmak yerine kırabilirdim ama aklıma gelmedi. Taa ki 3-4 yıl sonra Bugün İzmirden ayrılıyorum, İstanbula döneceğim. Seneye İnşallah tekrar gelip, kazmayla birlikte gideceğim küpün yanına. İzmir dediğimiz yer Antik Yunanın en bilinen şehirlerindendir. Gerek Antik Yunan, gerek Bizans... Küp eski bir küp, Yunanlardan kalma olduğunu düşünüyorum. Yeri tam olarak maalesef veremiyecğim, bâzı arkadaşlar üşenmeden bizlerden önce davranabiliyor çünkü... Neyse konuya dönelim, sizce içinden birşeyler çıkma olasılığı varmı? İnşallah seneye gidip kırdığımda (tabi 4 senede kimse farketmediyse) içinden birşeyler çıkabilirmi? Sikke gibi? Yorumlarınızı bekliyorum. Kırdığım zaman seneye, sonucu sizlerlede paylaşırım İnşallah.