arahnikaya
Bilgili Üye
Kaya Bomboş ötüyor boşluk çubuğuylada baktım boşluğu çizdim çizgiler tam karşı karşıya çıktı boşlukta tam hiza çizerken yamuk oldu biraz affola Kırmızı çizginin solunda büyük sunaklı gibi olan kaya üstündede gezdim boşluk yok benim tarafa gönderiyor.Boş kaya üstünde çok küçük bir murç izide görülüyor işaretledim girişmidir ne dersiniz.Bu benim kayanın tam karşısında benim boş kayayı gösteren birde üçgen var ama oyma değil üçgen gibi kaya ucu benim kayayı gösteriyor.Yorumlarınızı bekliyorum.
Şu kare olan Kaya sonradan koyma girişi tutuyor gibi geldi ve harbiden boff diye ötüyor diğer taşlarda tak tak ses geliyor bu işaretlediğim kaya bof bof yer oynuyor ve çok boş ötüyor ne dersiniz ustalarım @BulursamKader25 @kabakburgiba @epy @tatar26 @ases24 @nik @ECE07
Boşluk olan ve boş öten kaya murç işareti gibi bir delik
Üçgen gibi olan kaya
Şu kare olan Kaya sonradan koyma girişi tutuyor gibi geldi ve harbiden boff diye ötüyor diğer taşlarda tak tak ses geliyor bu işaretlediğim kaya bof bof yer oynuyor ve çok boş ötüyor ne dersiniz ustalarım @BulursamKader25 @kabakburgiba @epy @tatar26 @ases24 @nik @ECE07
Boşluk olan ve boş öten kaya murç işareti gibi bir delik
Üçgen gibi olan kaya
Son düzenleme: