Üstadım harita üzerindeki semboller ve suanda bulundugumuz nokta ile bire bir örtüsüyor. Program içindeki bütün sistemi çözmüş vaziyetteyiz. Lakin bir kaç husus var çözemediğimiz. Bulundugumuz nokta dan harici başka noktalardada uygulandı. Dogruluk payı büyük. Uygulamayı az cok bilen üstadlarımız yorumlarsa daha güzel olacaktır. Ama rus askeriyesi iyi iş çıkarmıştır. Her açıdan
Görsel paylaşırmısın.Koordinatlarini gizleyip.Üstadım harita üzerindeki semboller ve suanda bulundugumuz nokta ile bire bir örtüsüyor. Program içindeki bütün sistemi çözmüş vaziyetteyiz. Lakin bir kaç husus var çözemediğimiz. Bulundugumuz nokta dan harici başka noktalardada uygulandı. Dogruluk payı büyük. Uygulamayı az cok bilen üstadlarımız yorumlarsa daha güzel olacaktır. Ama rus askeriyesi iyi iş çıkarmıştır. Her açıdan
uygulamayı bilen ve deneyen olarak yorumluyorum zaten.Sen sıkıntını anlat yardımcı olucam ben sana.Nerde takildin.Üstadım harita üzerindeki semboller ve suanda bulundugumuz nokta ile bire bir örtüsüyor. Program içindeki bütün sistemi çözmüş vaziyetteyiz. Lakin bir kaç husus var çözemediğimiz. Bulundugumuz nokta dan harici başka noktalardada uygulandı. Dogruluk payı büyük. Uygulamayı az cok bilen üstadlarımız yorumlarsa daha güzel olacaktır. Ama rus askeriyesi iyi iş çıkarmıştır. Her açıdan
Görsel paylaşırmısın.Koordinatlarini gizleyip.
Sembol ayrı bir konudur.Paylaş sembollerini onlarıda yorumlarız.Dediğim haritadaki nokta ile bu çevrili alan bire bir ortusuyor. Bu alanın 500 metre ilerisinde büyük bir kale yıkıntısı ve ilerisinde roma dönemine ait antik kent var. Bu noktayı çok sorusturduk ve bu alan için herkez aynı seyleri söyledi. Lakin merkeze yakın oldugu için elleyemiyor insanlar. Bu 1. ornek mesela çogu noktayı belirleyebiliyoruz. Ama birkaç sembol hakkında bilgi almak gerekiyor.