Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
sirius uydusuna hukmetme gucu varsa takilsin ustam.sen nefesini tuketme gercekci oldugun icin seviyom seniAttığın görüntü çözdüm dediğin programa ait değil.
sirius uydusuna hukmetme gucu varsa takilsin ustam.sen nefesini tuketme gercekci oldugun icin seviyom seniAttığın görüntü çözdüm dediğin programa ait değil.
Vakko üstadım bu sembollerin anlamları nelerdir. Üçgen içinde nokta Dikdortgen içinde nokta sade siyah noktalar ve nokta üstündeki sayı olan noktalar anlamları nelerdir. Bilen üstadlarımdan yorum bekliyorum.
Attığın resim bile sahte.Kazakistan dağlarında mı define ariyorsun ? Bırakın arkadaşım bu tarz asindetik hareketleri. Gerçeklerle uğraşın.Vakko üstadım bu sembollerin anlamları nelerdir. Üçgen içinde nokta Dikdortgen içinde nokta sade siyah noktalar ve nokta üstündeki sayı olan noktalar anlamları nelerdir. Bilen üstadlarımdan yorum bekliyorum.
sivil kullanima acmazlar acsalarda bizimkiler kisitlar buzlama bulutlama yaparlar tarsus kazisindaki gibiBeyler,
Uydu isinde en kusursuz nokta atisina yakin atis yapacak sistem avrupa birliginin uydu projesi olan gelileo uydularidir.
Henuz garmin ve benzeri gps cihazlarinun kullanimina sunulmamistir.
Glonass,hotbird uydularini kullanan garminde hata payi 50 metreye kadar cikiyor.ama bu sistem tam hizmet verince leblebi gibi yer acacaminsallah.
Biraz daha sabir.
usta icerigini ney nasi oldugunu aanatmicanmi durumun ney.surfer hesaabimi
Bilinenin bilindiklerin disinda bir calismadir . Sunu soyleyebilirim gercegin ta kendisidir.usta icerigini ney nasi oldugunu aanatmicanmi durumun ney.surfer hesaabimi
madem oyleyse yirttin gittii....saglam bi arge islem anini iceren bol resimli videolu konu acda accuk bakakBilinenin bilindiklerin disinda bir calismadir . Sunu soyleyebilirim gercegin ta kendisidir.