Tılsım Çeşitleri, Tılsım Nasıl Bozulur, Cinler ve Halüsinasyon

Koray Kor

Admin
Administrator
Katılım
9 May 2017
Mesajlar
567
Tepkime puanı
950
Puanları
11
Sarp kayaların dehlizinde saklı definelerin hemen baş ucunda duran tılsımlar, definecilerin almaya çalışıp cinlerin vermediği o muhteşem defineler hep orada mı kalacak.


Hepimizin bildiği gibi tılsımlar her zaman ilgi çeker, nedeni ise insanların gözle görünmeyen güçlerin nasıl bir varlık olduğunu hep merak etmesinden kaynaklıdır. bu tılsımlar en çok eski din adamları, rahipler, kahinler ve büyücüler tarafından yapılır. tabi nasıl yapıldığını merak eden bazı kişilerde bu tılsımları öğrenip yapmışlar. her yapılan tılsımda başarı var mı yok mu bunu biz bilemeyiz. biz sadece bölgedeki işaret yada sembolleri göz önüne alarak yerin tılsımlı olup olmadığına karar verebiliriz. burada önemli bir konuya daha değinmek istiyorum, günümüz hocalarında nasıl tılsımı çözerim deyip insanları kandıran varsa geçmişte tılsım yapıyoruz deyip yaptıkları işte başarısız olanda mutlaka vardır. bu şekilde yapılan tılsım lama işleminde tılsım kendisinden beklenen olumlu etkiyi göstermez. umarım defineci arkadaşların karşısına çıkacak tılsımlı yerlerde bu şekilde olur.


Tılsım neden yapılır ?


Ekli dosyayı görüntüle 178709


Antik çağda tılsım yaptıranların o kadar çok nedeni var ki anlatmakla bitmez. ben size sadece bir kaç tanesini yazayım. en önemlisi korunmak, şöhret, zenginlik, güç, rakipleri alt etme, karşı cinsi etkileme gibi birçok çeşidi var. bir tılsımı üzerinde taşıyan kişilerin kendine göre alması gereken sorumluluklar vardı, mesela güç için yapılmış bir tılsımı üzerinde taşıyan kişi cinsel ilişkiye girmeden önce bu tılsımı mutlaka çıkarmalıdır. zenginlik için yapılan tılsımı taşıyanlarda ateş ile demiri birbirine karıştırmama, ateşe soğan kabukları atmama gibi sorumlulukları vardır. bunlar tabi ki tılsımı yapan kişi tarafından tılsım yapılan kişiye ayrıntılı bir şekilde anlatılır.
gelelim definecileri ilgilendiren tılsım çeşitlerine.


Tılsım çeşitleri


1: Bölgesel Tılsımlar

2: Yerel Tılsımlar

3: Sahiplenme (Definenin Başındaki Tılsımlar)


İlk olarak bölgesel tılsımlardan bahsedelim.


Antik çağ insanları kendilerini düşmana karşı güvende hissetmek için canıyla bedeninin ayrı yerlerde olduğuna inanmıştır. Bu düşmanın en önemlisi tabi ki şeytandı. Şeytan birçok dinde insanları kötülüğe teşvik ettiğine inanılan yaratıktır. Antik çağ insanlarına göre şeytan doğa üstü güçlere sahip, sürekli insanları kötülüğe sürükleyen varlık olarak tanınmış. bu bazen iblis sözcüğü ile karşımıza çıkar. Şu var ki şeytan hiç bir zaman cehenneme hapsolmuş biri olarak tanınmadı. tam tersi istediği her yere giren çıkan biri olarak tanındı.


Böyle bir düşmanın varlığından haberdar olan insanlar buna önlem almak için bölgeyi koruma amaçlı tılsıma başladı. en önemli tılsım işareti kuşkusuz haç işaretidir. hac işareti şeytana karşı koyabilecek en önemli semboldür. hac işaretinin mezarlara yakın yerlere yapılma nedeni budur. bazı mezarlar şeytan tarafından rahatsız edileceği düşünülerek yakın yerine istavroz ve benzer şekilde başka tılsımlı işaretler koyulur. bu işaretlerin mezarı koruyamayacağı düşünülerek işaretler hac ile desteklenir. mezarlar hac'ın baktığı yerde yada uzun kol tarafında olmasının nedeni budur. bu bazen uzun kol tarafında değil uzun kol tarafının arka tarafında olur. burada anlamamız gereken hac işareti ne tarafı koruma altına almışsa mezarlar o tarafta olur. Tabi ki biz burada şeytanı örnek gösterdik. bu mezara nereden kötülük gelirse gelsin hac her zaman görevi başındadır. biz buna bölgesel tılsım diyoruz.


Bölgesel tılsımlar en çok kilise ve Bayan mezarlık alanlarında olur. burada göreceğiniz hac işaretleri bölgenin tılsımlı olduğu anlamındadır. özellikle kayalara yapılan dikey pozisyondaki haclar anlatmaya çalıştığım konuyla doğrudan ilişkilidir.


Bayan mezarlı neden tılsımlanır ?


İnanışlara göre şeytanın lejyonları kadınları etkilemek için keçi ve geyiklerin bazende süpürgelerin üzerinde çıplak uçtuklarını biliniyordu, kadınların zayıf ve güçsüz oldukları ve şeytanlar tarafından baştan çıkarılmaya direnemeyecekleri göz önüne alınarak kadınlara yapılan mezarların bir çoğu tılsım yapılırdı. defineci arkadaşların bu paragrafı dikkate alarak özellikle roma dönemine ait bayan mezarlarında dikkatli olmaları önerilir.


2: Yerel Tılsımlar


Yerel tılsımların bölgesel tılsımlardan farkı sadece bulunduğu bölgeye hükmeder. sistemin işleyiş şekli aynıdır, tek farkı geniş bir alana değil sadece bulunduğu bölge için geçerlidir.

Bu tip yerlerin 3 - 5 metre ilerisinde yapacağınız çalışma sizi etkilemez. bu tılsımlanmış yerin dışında kaldığı için tılsımın sizi etkilememesine neden olur. bu tabi ki tılsımlı yere kazma vurana kadar. ne zaman tılsımlı yere kazma vurdunuz koruyucu güçler (üç harfliler) sizi oradan uzaklaştırmak için ne gerekiyorsa yaparlar. bu bazen çocuk ağlaması, yer sallanması ve iş kazaları gibi olmadık şekilde karşımıza çıkar. çalışma yapan arkadaşların gergin ve sinirli olması bile tılsımla doğrudan ilişkilidir. arkadaşlar arasında husumet çıkmasına bile neden olurlar. kısacası orada çalışma yapmamanız için ne gerekiyorsa yaparlar.

Birde işaretle belirlenmemiş tılsımlar vardır, bunu dışarıdan anlamamız neredeyse imkansızdır, bunlar sadece kazı esnasında anlayabileceğimiz tılsımdır. Örnek olarak Büyük yuvarlak oymaya ait mezar bulduk, dışarıda tılsım olduğunu belirten hiç bir işaret göremedik, kazdığımız bölgede karşımıza çıkacak bazı mantık dışı olaylar buranın tılsımlı olduğunu anlamamıza yardımcı olur. mesela tahminimizden daha derinde akrep, yılan ve kurbağa çıkarsa buranın tılsımlı olduğunu anlayabiliriz. buna yer sallanması yada duyacağımız garip seslerde dahildir. bazı defineci arkadaşların yerin 3 - 4 metre altından evcil hayvan çıkardığı olmuştur. bu tür yerlerde inatçı olmamak gereklidir. kendinizi başarısız ve tembel hissedebilirsiniz lakin çok inat iyi değildir. cinler ruh gücü, iman, takva boyutu yeterli olmayan kişileri kontrol altına alabilir istediklerini yaptırabilir. bu konuda defineci arkadaşların dikkatli olması gereklidir.


3: Sahiplenme


sahiplenme olayı diğer tılsımlardan biraz farklıdır. adından anlayacağınız üzere bu tılsım birileri tarafından görevlendirilmemiş sadece sahipsiz olduğu için cinler tarafından sahiplenmiş tılsım türüdür. gömülen defineler uzun zaman sahipsiz kaldığı için bazı cinler bu defineye sahiplenir, bizde buna sahiplenme diyoruz. bu tılsımın diğerlerinden tek farkı çok fazla inatçı ama zararsız olmamalarıdır. bunlar sadece defineyi bulmanızı zorlaştırır. defineyi kaydırma, yanlış yeri kazma gibi sizi şaşırtacak hamlelerde bulunur. sizi korkutacak herhangi bir girişimleri olmaz. en sık rastlanan olaylardan biride define cihazları aynı noktayı çekmeyip sürekli yer değiştirmesidir. buda defineci arkadaşların en sık karşılaştığı olaylardan biridir. bu tip yerlerde inatçı olmak sizi sonuca ulaştırabilir.

Not: bunlar sadece edinilen tecrübelerdir.


Tılsım Nasıl Bozulur


Definecilikte cin olayı, genelde çok değerli bazı hazinelerin gizlendiği defineleri korumak amacıyla büyü yapılarak bu definelere cinlerin tasallut ettirilmesinden kaynaklanmaktadır. Cinler de insanlar gibi nefsani yaratıklardır. Onlar da altın, mücehver, elmas gibi değerli eşyalara karşı sahiplenme eğilimindedirler. Ayrıca kimi cin tayfası, bu hazineleri insanlara karşı korumakta ve gömüyü çıkaranlara kötülük yaprarak cin çarpması denilen olayın vuku bulmasına neden olabilmektedir. Cinler ışık hızında hareket kabiliyetine sahip oldukları için aynı anda birden fazla yerde olan olaylara şahit olabilmekte ve biz insanların bilebileceğinden çok daha fazla bilgiye sahip olabilmektedir. Eskiden defineciler define yerlerini bulabilmek için Cinci hocalar tabir edilen medyumlar aracılığıyla Cinlerden define yeri öğrenme çalışmaları yaparlardı. Günümüzde de bu tür araştırmalar yapan kişilerin olduğunu biliyoruz. Ancak Cinlerin çoğu zaman yanlış bilgi vermesi nedeniyle bu tür define yerleri ipuçları yanlış çıkabilmektedir.


Ekli dosyayı görüntüle 178710


Definelerde bulunan cinler çoğu zaman kötü niyetli ve kafir cinlerdir. Bu nedenle büyülü veya tılsımlı definelerde abdestli gitmekte ve bolca Nas – Felak surelerini okumakta fayda vardır. Kimi eski define ustaları gömü çıkarmaya giderken yanlarında okuyucu adını verdikleri imanı dini bütün birisini götürürler ve define çıkarma işlemi boyunca ona Ayetel Kürsi, Nas ve Felak gibi sureler ve ayetler okuturlardı. Günümüzde bizler maneviyatımızı da kaybetmenin etkisiyle bu tür şeylere inanmak istemiyoruz ve tedbirsiz davranıyoruz. Cinlerin koruduğu defineleri bilemeyeceğimiz için en iyisi baştan tedbirli davranmaktır.


Define Musallatı ve Definedeki Tılsımı Çözmek


Ekli dosyayı görüntüle 178711


Bilindiği gibi, insanların var oluşundan beri inançlar olmuş ve olmaya da devam edecektir. Definede her zaman duyuyoruz cin musallatı tılsım diye musallat olma, üç şekilde olur:

Cinlerin kendiliğinden sahiplenmesi

Cinlerin bekçi olarak bırakılması

Meleklerin bekçi olarak beklemesi


1. Cinlerin kendiliğinden sahiplenmesi


Bildiğimiz gibi, her maddenin bir enerjisi alanı var. Gömülerin de toprak altında yaydığı enerji alanı var. Cinler, bu enerjiden vitamin gibi yararlanırlar. Yâni aile olarak ne kadar enerjiye sahipse, o kadar hızlı hareket eder, o kadar zengin olurlar. İnsanların zenginliği gibi, cinlerin kendiliğinden sahiplendiği hazinelerde genel düşünce, böyledir. “Bu sahiplenilen hazineyi yine başka bir cin ailesi sahiplenemez mi?” diye aklımıza gelebilir.İster insan, ister cin soyundan bunlar alınmak istendiğinde savaşta galip gelen kazanır. Cin ailesi, az ise sayıca daha fazla fert ile saldırıp alınabilir. Fakat bu savaş, çok tehlikelidir ; tıpkı insanlarda olduğu gibi, kin duygusu cinlerde insanlardan daha fazla gelişmiştir. Siz ,on kişi; bir kişinin elinden zorbalıkla aldığınız malı, .malı alınan, sizi teker teker yakalayıp hesap sorma eyleminde bulunuyorsa, cinler için de aynı şey geçerlidir. Zorbalıkla alınan hiçbir para, hayır getirmez.


2. Cinlerin Bekçi Olarak Bırakılması


İnanışlardan biri de, Hz. İsa’nın çarmıha gerilip öldürüldüğü yerden bir ağaç çıkar. Bu ağacın salgıladığı zamk, ağacın ağladığını simgeler. Bu, tütsü olarak yakıldığında, cinler, çıkarılan kokuyu çok seviyorlar. Nerede yanıyorsa bölge olarak hepsi oraya toplanırlar. Bunlar hazır olunca, defineyi gömerken cinleri musallat edecek kişi devreye girer. Gömülen bu hazinenin korunmasını ister. Cinler, ne zamana kadar sorusuna, devreye giren kişi, saat, tarih, zaman belirtmez. Şifreyi söyler; yani örneğin “Felçli biri gelecek ya da 7 kişi gelecek, şunları yapacak, ya da şunlar oluncaya kadar.” der. Daha sonra oradan ayrılır. O denilen gerçekleşmediği müddetçe, o para oradan alınamaz. Hiç mi alınamaz, tekrar aynı ayin gerçekleştirilir. İşin ehli, tütsüyü yakar, şifreyi öğrenir ve yapar.


3. Meleklerin Koruduğu Mallar


Para, bir Müslüman tarafından gömülmüşse; bunları melekler korur. Kutsal emanetleri de öyle. Eğer gömüde haram varsa, bunları da Müslüman cinler korur. Bu parayı gömen insanın soyundan birisi, bu tılsımı bozmaktadır; fakat, o soydan bir insan, ayakta ve sağ ise, bir başkası bunu alamaz.


Tılsım Yapılarak Gömülen Defineler


Tılsımları, yalnız o tılsımı bekleyen cin, Müslüman ise sizin okuduğunuz Kuran-ı Kerim’e saygı duyar. Hıristiyan ise, okunan İncil’e saygı duyar size izin verir. Eğer bunlar zıt ise; siz Müslüman, o Hıristiyan ise, hiç bir şekilde o defineyi alamazsınız. Peki gizli ilimler ve havas kitaplarının faydası mı? Buradaki bilgiler, sadece Müslüman cinler içindir. Gayri Müslim bir cine okunduğunda etki etmez. Eğer etseydi, bütün cinler Müslüman olurdu. Bunlarla anlaşıp irtibat kuran insanların pazarlıkla anlaşabilme yöntemleridir ya da onların dinini öğrenip zoraki alınmasıdır. Defineyi bekleyen cinler Müslümansa, önce abdest almak, 7 ayrı kağıda Ayet-el Kürsi’yi yazıp bu kağıtları tespit edilen noktaya yerleştirmek için işin ehli kimseler gerekir. Bu işlemler yapıldıktan sonra, işin ehli, 7 tur definenin olduğu bölgeye daire çizerek bir kapı bırakır. Çalışma esnasında kimsenin konuşmaması gerektiğini telkin eder. 21 Nas, 7 Ayet-el Kürsi, 3 İhlas ve 1 Fatiha okunur.


Ekli dosyayı görüntüle 178712


Hıristiyan cinlerin sahip olduğu tespit edilirse, İncil’den ayetler ve papazların ayin esnasında yaktığı tütsü yakılarak çıkartılabilir. Papaz ve İncil yok ise, kazan kişiler ..??( ..sırra vakıf olmak gerek.. ) yıkanır. Para, büyü ile koyulduysa cimentu buhur tütsüsü yakılır. Eğer para, dinsizler tarafından konmuş ise, tek yöntem savaşmaktır. Oradaki cinlerin sayısını öğrenip üç-dört kat cine sahip hoca ile çalışılmalıdır. Yahudi ve diğer dinlere tâbi olan cinler için, Hıristiyanlık’ta yapılan işlemin aynısı uygulanır


Cin padişahları ve ya askerleri tarafından korunan hazineler ise, hiçbir zaman çıkartılamaz. O paraların, Mehdi resûlün yeryüzüne ininceye kadar korunacağına söz verilmiştir. O bölgede kazı yapanların hayatı, tehlikededir..
Kazıda duyulan sesler ve görüntüler


Kazıda, kazan kişiler neyden korkuyorsa, gördüğü cisim ona göre değişir. Örneğin; insan, yılandan korkuyorsa yılan, akrepten korkuyorsa akrep. İki kişinin de korkuları farklı ise; aynı cisim, korktukları şekle bürünür. Burasının büyülü olduğunu işaret eder. Görünen cismi orada kesmek gerek.
Neden görüntü ya da ses yollarlar?


Cinler, orada beklemekten sıkılmıştır. Size şifre veriyordur. Altı-yedi metrede kurbağa yılan vs çıkabilir. Bu çıkan hayvanı altına dönüştürürseniz, büyük parayı çıkartabilirsiniz. Çıkan cisimler, en fazla 40 gün içinde altına dönüştürülmelidir. Dönüştürülemez ise, ilk çıktığı yere geri döner. Eğer hızla kaçan varlıklara dönüşmüşse (sinek, arı vs) bu varlıkları hemen öldürürseniz hemen altına dönüşür. Kaçanlar ise, o parayı gömen insanın soyundan olan eve gider. Eğer 7 gün içinde buhur ve ayin yapılmazsa bir daha alınamaz.
Eğer o parayı gömen kişinin soyunun evi, yedi günden daha fazla ulaşabileceği bir yerdeyse, tütsü ve diğer işlemleri yapmakla onları geri getiremezsiniz. 24 saatte içinde yapmak daha iyidir. Unutulmamalıdır ki cinler, insan zekasının ancak %10’una sahiptirler. İnsanlar düşündükleri zaman, beyinlerindeki enerji, dışarıya renkli ışıklar olarak yansır. Bunu bazı hayvanlar ve cinler görür. İnsanları yönlendirmesi ise bu zamanda olur. Bu âna da gaflet ânı denir. Örneğin, sabah evden markete ekmek almaya gittiniz. Daha sonra, marketi geçtiğinizi fark ediyorsunuz ve ekmek alacağınız aklınıza geliyor. İşte bu an, gaflet ânıdır. Bu ânda, insanları yönlendirirler. İnsandan üstün oldukları güç, sadece budur.
Cinleri uzaklaştırmak ve bölgedeki büyüyü bozma için tertipler.


1. Kazılacak yere 6 köşeli yıldız çizmek ve ortasını kazılınca büyüğünün ve cinleri kayboldukları biliniyor

2. 7 adet yeşil sedir, iki taş arasında dövülür. 2 litre suya konup üzerine 7 Ayet-el Kürsi, Kâfirûn, İhlas, Felak ve Nas sûreleri okunur ve bölgeye serpilir.

3. Yunus Sûresi 81-82, Ta’ha Sûresi 69, Araf 118-122 ayetleri bir tabak suya okunur ve bölgeye serpilirse büyü bozulur

4. 21 Yasin Sûresi’ni bölgede okumak

5. Başka bir çözüm: Fatiha, Ayet-el Kürsi, İhlas, Felak ve Nas sürelerini 70 kere o bölgede okumak.

6. Başka bir çözüm: Defne yaprağı’nın tütsü olarak yakılması ve 7 İhlas okunması

7. Başka bir çözüm: Beyyine Sûresi’nin, bir tabağa okunup bölgeye serpilmesi

8. Başka bir çözüm: 33 defa Fatiha Sûresi okunur.

9. En zor olan tılsımlar, büyü ve cinleri temizlemek için 789 kere Besmele, 70 Fatiha, 41 Yasin, 2200 kere Felak ve Nas, 41 kere Cin Sûresi, 1 kere Fetih Sûresi, 1 kere Ta’ha


Cinler


Cinin insanı çarpması ve içine girmesinin sebepleri


1- Cin insanlardan herhangi bir erkek veya kadına aşık olmuştur.

2- İnsan cine eziyet etmiştir. Ya bilmeyerek onların üzerine işemiştir, yahut sıcak su ile
bir şekilde eziyet etmiştir.

3- Cinlerin zalimliğindendir. Hiç sebepsiz yere insanda şu zayıf halleri görünce musallat
olurlar.

a) Çok şiddetli bir şekilde kızmak.

b) Çok şiddetli bir şekilde korkmak.

c) Çok şiddetli bir şeklide Allah (c.c.)'dan gafil olmak.

d) Çok şehvetli olmak


İnsanın cinlerden kendini koruması


1. Her zaman Allah (c.c.)'a sığınıp, Allah'a yönelmek, özellikle helaya, hamama ve benzeri yerlere girince "besmele" çekmek (cinlerin hasedinden korunmada geçecek)

2. Yılan, akrep, siyah köpek ve siyah kediye zarar vermemek. (Yılan, akrep, siyah köpek öldürülebilir, yaralı bırakmamak lazımdır.)

3. Kırlarda deliklere işememek.

4, Herde gelecek olan şer'i okuma usulleri ile insanın manevi kalenin içine girmesi.

Şeyhim Mahmud Efendi hazretlerinin bu fakire, hasta okumakta izin verirken söylemiş olduğu söz de, cinlerden korunmak, onların hile ve çarpmalarından emin olmak için temel esastır ki, o söz de şudur: "Sen İslam’ı muhafaza edersen İslam’da seni muhafaza eder." Layık olmadığım halde efendimin yardımı ve bereketi ile Allah'u Teâlâ muhafaza etti ve ediyor. Allah (c.c.)'a sonsuz hamd'ü senalar olsun. Ayağımı ve bütün Müslümanların ayağını İslam yolunda sabit kılsın. (Amin)


İnsanın Kendisini Koruması


1- Allah (c.c.)'a sığınmak ve Allah (c.c.)'ı çok zikretmek, ki bu kale misalidir; içine giren düşmanın şerrinden emin olur.

2- Kur'an'ın en büyük ayetlerinden olan Ayet-el Kürsi'yi beş vakit namazdan sonra okumak. Efendimiz (s.a.v.) "Kim Ayet-el Kürsiyi gece okursa, Allah (c.c.) onu gece bütün musibetlerden muhafaza eder, şeytan da ona yaklaşmaz" buyurmaktadır. Sahih bir hadiste ise," "Kim sûre-i Bakara'nın sonunu okursa, Allah (c.c.) o gece bütün kötülüklere karşı okuyanı muhafaza eder ve ona Allah kâfi gelir" buyurulmuştur. Kim sabah ve akşam namazlarından sonra Ayetel Kürsi, İhlas, Felak ve Nas sûrelerini üç defa, Sure-i Haşr'ın sonunu bir defa, okursa, o gün insana sihir tesir etmez.


ÖNEMLİ: Ayet-el Kürsi cinlerin şerrinden korunmak için büyük bir kaledir.


Cinler Görünür mü


Cinnin varlığı Kur'an ve sünnet ile ap açık belirtilmiştir. Cinnin varlığını inkar eden, islam dinini ve Kur'an-ı inkar etmiş kabul edilir.


Ekli dosyayı görüntüle 178708


Cinlerin tam olarak kendi şekillerinde görünmesi imkansızdır, Ancak farklı şekillere bürünerek görünebilirler, kendi şekilleri ile hiç bir zaman görünmedikleri Kur'an ayetlerinde açıkça belirtilmiştir.


cinler genelde kara kedi, yılan ve oğlak şeklinde görünürler. Tabi bu duruma göre değişir, ormanda gezerken oğlak olarak görünebilirken define kazarken yılan, akrep, kurbağa biraz daha sık karşılaşılan görünümlerdir.


Cinler insanlara göründüğü gibi insan beynine nüfus ederek onu hasta veya deli yapabilirler. cinlerin musallat olduğu insanlar sara hastasına benzer hareketler yapar, doktora giden hasta doktor tarafından sara hastası teshişi koyulur, Fakat beyin filmi çekildiğinde beyinde herhangi bir şey gözükmez. Hasta tıpkı sara hastası gibi bayılır, ağzından köpük çıkar, kendini sıkar,
bazen dilini ısırır, yüzü morarır, aynı hedefe bakarak hastalığın geçmesini bekler.


Şimdi sizlere bu hastalığın bir kısmının cinlerden olduğuna Kur'an (Bakara: 275) delil
verelim:


"Faiz yiyenler ancak şeytanın dokunup çarptığı kimsenin kalktığı gibi kalkarlar." (Bakara: 275)


Cinler insanların sadece beyinlerine değil el ayak gibi diğer uzuvlarınada girebilir. girdiği uzuv sürekli ağrı ve sancı yapar. Doktora gider çekilen filmlerde hiç belirti yoktur doktor sizi geri gönderir.Özellikle define bulan bir kimse cinleri peşine takmışsa zenginliğin tadını çıkaramaz, aile ve arkadaş kavgaları ile hayatı tümüyle mahfolur.


Halüsinasyon ve Gerçek Durumlar

Ekli dosyayı görüntüle 178707


Kazıda baskı altında yapılan işten verim azlığı nedeni ile görülmeyecek halüsinasyonlar hissettiğiniz olgular gerçekten yaşadığını sandığınız ve definecilerin % 99’nun inandığı olaylar karşınıza çıktığında çok fazla abartırsınız.


Olmayan olayları, görünmeyen nesneleri, yaşanmamış anları yaşamış gibi davranması definecilerin doğal özellikleridir.


Bu olaylar genelde gece geç saatlerde, karanlıkta, yorgun kazı çalışmalarında ve kaçak kazı esnasında görülürler. Gündüz kazıları ve yasal kazılarda bu olaylar çok ender görülür.


Muhtemel gerçekte olmayıp ta özel durumlarda karşılaşılan olaylar nelerdir onları kısaca özetleyelim. (Bu olaylar genelde kazı anında ortaya çıkarlar veya öyle hissedilir.)


Her kazıda bu olayların olacağı düşünülemez. Ender kazılarda ortaya çıkarlar. Genelde sakin, sessiz ve ıssız ortamdaki kazılarda meydana gelirler.


1. Hedef bölge kazılmaya başlandığında çok şiddetli rüzgar esmeye başlayabilir. Bu fırtına şeklinde bile görülebilir.


2. Hedef bölge kazılmaya başlandığında yağmur yağabilir. Şiddetli yağmurla sel gelebilir (Ama bu yağmurlar uzun sürmezler).


3. Topraktan çıkarılan heykel gibi doğal varlıklar canlanabilir, hareket edebilir gibi görünebilirler. Bu durum genelde heyecan, korku ve yorgunluğun birleşmesi ile halüsinasyonda olabilir, gerçekte olabilir.


4. Topraktan çıkarılan heykellerin gözünden, ağzından veya kafasından kanlar akabileceği görülebilirler.


5. Topraktan çıkarılan heykel ağzından ve kafasından kanlar akabilir. Gözleri açılıp kapanabilir.


6. Kazı yapılan yerden yılan çıkabilir. Bu durum doğal sayılabilir. Ama bazıları halüsinasyonda olabilir.


7. Çıkan define sandık, küp, gıcık, kazının içinden arılar, kurbağalar, yılanlar, koç görüntüleri v.s. umulmayacak şeyler çıkabilir. Bu durumda kazıya ara verip, iyice dinlenip, sakin sakin düşündükten sonra nelerin yapılacağına karar verilmelidir.


8. Mezardan inilti ve sesler gelebilir. Konuşmalar duyulabilir. Bu durum genelde mağara ve mezarlıklarda yapılan kazılarda ortaya çıkar.


9. Kazılan yerden ayak, el veya hayvan tırnak izi çıkabilir. Burada siz definecilere birşeyler anlatılmak istenebilir. Olaylar tekrar gözden geçirilip, sakin sakin düşünülüp titizlikle incelenmelidir.


10. Kazı yapılan bölgede aniden sakallı bir derviş, hoca, papaz halüsinasyonları görülebilir. Böyle durumlarda kazıya son verilmesinde psikolojik açıdan ve sağlık açısından fayda vardır.


11. Kazı yapılan yerden içi kül dolu bir küp çıkabilir. Küpü mutlaka gündüz açıp incelemeli ve olayı iyi araştırmada fayda vardır.


12. İşçi boş küp, kazan, bakraç, testi sandık v.s. çıkabilir. Bunlar bir iz ve işaret olabilir. Ancak definenin kendiside olabilir.


13. Kazılan yerden ateş çıkabilir.


14. Kazılan yerden harita, iz, işaret, heykel, figürler (keçi, köpek, ok, yılan, kazan, küp, kılıç, ağaç) çıkabilir. Bunlara dikkat edilmesi gerekir. Çevre araştırılmasının iyi yapıldığında size çok fazla bölge hakkında bilgi verebilirler.


Böyle durumlarda araştırmalar tekrara gözden geçirilmeli, teker teker etüt edilmelidir. Detaylar üzerinde durulmalı ve titizlikle incelenmelidir.


Yapılan kazıdan her zaman altın, para, mücevherat çıkmayabilir. Bazen bu iz ve işaretlerde çıkabilir. Bunların iyi değerlendirilmesi ve anlaşılması gerekir.


Psikolojik yönden hazır değilseniz paniğe kapılır ve rahatlıkla hata yapabilirsiniz. Böyle durumlarda panik yapılmaması gerekir. Kazıdan herşeyin çıkabileceği bilinmelidir. Bu olayların % 90 kazı yapan insanlara zarar vermezler. Ancak zararlı olan olaylarda vardır.


İnsanlar yorgun, uykusuz, problemli, karanlıkta kazı yaparken böyle durumlarla fazla karşılaşırlar. Doğruluğu – yanlışlığı, gerçekliği – sahteliği defineciye ve diğer insanlara göre değişir.


Yukarıda saydığımız problemler sitemizin karşılaşılan tehlikeler bölümünde detaylı olarak incelenecektir.


Psikolojik olarak rahat değilseniz normal zamanda olan söylenen yapılan herşey size çok büyük gelir.


Kazıya çıkmadan önce bütün problemleri emanetçiye bırakarak sadece anahtarı alıp gidilmelidir. Böyle durumlarda başarı daha yüksek olacaktır. Daha sağlıklı düşünerek karar verilecektir.


Bu kadar problemin aşılmasında diğer taraftan en önemli etken yapılacak kazının izin alınarak yasal yollardan yapılmasıdır.


Kanuni yapılan kazılarda ilgili müze müdürlüğü ve mülki amirlerce görevlendirilen görevliler alacağından psikolojik etkenlerin % 90 ortadan kalkacak ve sağlıklı bir kazı yapılacaktır. Zaman sınırlaması olmayacağından sakin kararlar verilecektir.


Gecenin karanlığından dolayı olaylar çok çok az olacaktır. Bu tür olaylar halüsinasyon veya gerçek olabilir, ama gerçek olma olasılığı yüksektir.
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
Emeğine sağlık . Ciddi bir mesele sarılarla birlikte yanında evine bunlardan götürenler çok paradan geçtik sağlıklarından'da oluyor insanlar bu konuda bilinçlenmeli Bana bişey olmaz demek yanlış . İnsanı yok ederler mazallah :200: Birde ayet yazıp yakanlar varmış sakın arkadaşlar dikkat edin böyle ayet yakmak falan olmaz kafadan kayıp.
 

LabarNa

Bilgili Üye
Katılım
5 Tem 2016
Mesajlar
295
Tepkime puanı
13
Puanları
4
Konum
Antalya
Aynen tılsımla alakalı ve ilgili kayda değecek ve ilgilenenleri daha bilinçlendirecek bir konu başlığı , süper çalışma olmuş.. eğime sağlık....
 

LabarNa

Bilgili Üye
Katılım
5 Tem 2016
Mesajlar
295
Tepkime puanı
13
Puanları
4
Konum
Antalya
Burası çok saçma geldi bana...



2. Yılan, akrep, siyah köpek ve siyah kediye zarar vermemek. (Yılan, akrep, siyah köpek öldürülebilir, yaralı bırakmamak lazımdır.)
 

Pacifist

Engellendi
Katılım
29 Tem 2017
Mesajlar
19
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Çok yanlis seylerin oldugu bir yazi.
 

Safakk

Bilgili Üye
Katılım
21 Haz 2016
Mesajlar
304
Tepkime puanı
127
Puanları
7
Slm hayırlı geceler cinler malzemeyi vermemek için elinden geleni yapar ayet yakma yanlış cinlerden değilde cincilerden korkun bence er zaman bi sıkıntılar bunu bilmenizi isterim elinizden geldiğince onlara bulaşmayın derim gece uykularınız eba olur
 

sepetkaya

Editör
Katılım
14 Mar 2016
Mesajlar
528
Tepkime puanı
38
Puanları
4
Emeğine sağlık ustam teşekkürler ...
 

murat5164

Bilgili Üye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
333
Tepkime puanı
111
Puanları
7
Yaş
31
Benimde dikkatimi çeken sahipsiz defineyi cinlerin enerji, vitamin ihtiyacini karislamak ve altinlari sevdikleri icin sahiplenmesi yanlış bilgi olması lazım... Bilen ustalar bu konuda dogru bilgiyi uazabilirt
 

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
22 Şub 2015
Mesajlar
2,351
Tepkime puanı
1,327
Puanları
17
Yaş
64
Elinize sağlık üstad .

Aksinı idda eden varsa delillerini sunsunlar hep beraber öğrenelim.

Tılsımı iptal etmek için binlerce tertip var ?.
Saygılar ve sevgiler hayatta en değerli hazine sevgidir .
 

psh

Bilgili Üye
Katılım
11 Ara 2018
Mesajlar
233
Tepkime puanı
6
Puanları
0
emegine saglik dikkatluce okudum 1-2 yer harici oldukca guzel bilgiler
 
Üst