Hata makro atamasında dedik ama maalesefBende çözemedim eklenti prob tansiyonumu yükseltiyor :200:
Dosyayı JPEG değilde PNG yapsam veya GIF değişen birşey olurmuki? kendi başımızın çaresine bakıcaz artıkHata makro atamasında dedik ama maalesef
Resim konusunda değişiklik yapsak ta sorun çözülmüyor."Resim yükleme esnasında önce sağ altta ki gelişmiş seçeneğini tıklıyacaksın"Sonra resim yükle işlemini yapacaksın,şimdilik tek çözüm buDosyayı JPEG değilde PNG yapsam veya GIF değişen birşey olurmuki? kendi başımızın çaresine bakıcaz artık
Çözümlemeniz gayet yerinde meseri alanı buldum kendimeResim konusunda değişiklik yapsak ta sorun çözülmüyor."Resim yükleme esnasında önce sağ altta ki gelişmiş seçeneğini tıklıyacaksın"Sonra resim yükle işlemini yapacaksın,şimdilik tek çözüm bu
Siteyi kullanma konusunda yardımcı olalım veziroğlu usta, takıldığın yer neresi.selamlar değerli arkadaşlar bu siteyi kullanamıyorum üyeliğimi nasıl ibdal edebilirim yardımcı olurmusunuz
selamlar değerli arkadaşlar bu siteyi kullanamıyorum üyeliğimi nasıl ibdal edebilirim yardımcı olurmusunuz