Yeni fotoğraflar yorumlarınızı bekliyorum ustalar

murat5164

Bilgili Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
273
Beğeni
1
Puanları
18
Yaş
26
3. Resimdeki tasin kendinde degerli sinyaline baktin mi,baktiysan ne sonuç aldin
 

Ayes67

Member
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
50
Beğeni
0
Puanları
0
[MENTION=13669]murat5164[/MENTION] bakılmadı usta herhangi işlem yapılmadı henüz sizce nedir anlamı bunların
 

murat5164

Bilgili Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
273
Beğeni
1
Puanları
18
Yaş
26
Dedigim tasin kendisinde degerli tespitine bakın
 

Ayes67

Member
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
50
Beğeni
0
Puanları
0
[MENTION=13669]murat5164[/MENTION] usta konuyu daha detaylı anlatabilirmisin yapılacak işlemleri yeniyiz daha bu işlerde
 

_Mithra_

Operatör
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Haz 2018
Mesajlar
2,462
Beğeni
105
Puanları
63
arkadaşım bırakın şurayı artık ordan ekmek çıkmaz
biraz daha medeniyete yakın yerleşimlere doğru yaklaşın bence
 

Ayes67

Member
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Haz 2019
Mesajlar
50
Beğeni
0
Puanları
0
Tecrübeye dayalı konuşmuyorsun [MENTION=20021]_Mithra_[/MENTION] ben arazi yapısını biliyorum üst tarafında cihaz sinyal verdi arazi koşulları yapısı anlatıyor herşeyi ama işaretin çözümü lazım ben bir yüz görüyorum orda ama sen görmüyorsun isteyerek bakmadığın için gelişi güzel yorumluyorsun eyvallah adam gibi bakıpta yorumlayan olur elbet sen takılı kalma burfa
 

APOLLONUS

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
24 Eyl 2013
Mesajlar
1,592
Beğeni
197
Puanları
63
benim tahminim bu taşların olduğu yığma bir yapı kalıntısı ve bu taşlarda o yapıda yapılan işte kullanılmış taşlar ve üzerindeki işaret dediğiniz oluşumlarda zamanla kullanım amacına göre oluşmuş yıpranmalar ve küçük murç oyuğuna benzeyen dikdörtgen oymalarda yine kullanım amaçlı diye düşünüyorum. bezirhane olabilir değirmen olabilir vs.
 

murat5164

Bilgili Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
273
Beğeni
1
Puanları
18
Yaş
26
Benim tek söyleyeceğim dedigim tasa degerli var mi diye bakman
 

pertinax

Aktif Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Nis 2018
Mesajlar
148
Beğeni
0
Puanları
16
Dönüp dönüp aynı yer hakkında yeni konu açmayınız bir önceki konuya resim ekleyiniz. Ayrıca hocalarımız gerekli açıklamalarda bulunmuştu daha önce sizden çevre resmi düzlük yığma gibi şeyler sorulmuştu lütfen hocalarımızın isteği üzerine resimleme yapınız. Sürekli aynı resimleri paylaşıp yorum istemeniz forumdaki diğer üyelerin resimlerine gerekli yorumlarıda bir nevi engelliyor çünkü sürekli yeni başlık altında aynı resimler aynı konu umarım anlatabilmişimdir değerli arkadaşim
 

APOLLONUS

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
24 Eyl 2013
Mesajlar
1,592
Beğeni
197
Puanları
63
Eğerki yığmayı bir sondaj çalışması ile açığa çıkarabilirseniz yapının diğer emareleriyle karşılaşacağınıza eminim. Ha yüzünüzü güldürecek birşeyle karşılaşırmısınız bilinmez ama ben pek sanmıyorum.
 

_Mithra_

Operatör
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
5 Haz 2018
Mesajlar
2,462
Beğeni
105
Puanları
63
Tecrübeye dayalı konuşmuyorsun @_Mithra_ ben arazi yapısını biliyorum üst tarafında cihaz sinyal verdi arazi koşulları yapısı anlatıyor herşeyi ama işaretin çözümü lazım ben bir yüz görüyorum orda ama sen görmüyorsun isteyerek bakmadığın için gelişi güzel yorumluyorsun eyvallah adam gibi bakıpta yorumlayan olur elbet sen takılı kalma burfa
eyvallah
 
 
Üst