• Forumda sorular sorabilmeniz için KAYIT olmalısınız.

Yorumlarınızı alabilirim . .

sepetkaya

Editör
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Mar 2016
Mesajlar
736
Beğeni
2
Puanları
0
kazama kardesim formumuzda yeni olmadigin halde tek foto atip yorum istemissin... yakistiramadim sana kardes... illaki bi nedeni vardir tabi ama sende bilirsinki aciklamasiz ve tekbir fotoya dalikli bir bilgi alamicandan emin olqbilirsin..sevgiler.
 

kazama

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
19 Ara 2016
Mesajlar
4,031
Beğeni
118
Puanları
63
Konum
꧁꧂ ❝Çorum/Province❝
Mesela neresini görmek istiyorsun .Bana tek foto atmışın diye üyeliğimle ne alakası var bir de yakıştıramadım demişsin.
Güzel bir form sitesine bir parça görsel yüklemek bana yakıştırılmıcak bir şey olduğunu sanmıyorum
Ve benim emin olabileceğim konuları ve burda başkalarının zihin altı olmanada hiç gerek yok.
Burda gelir insan bakar , Bir fikri varsa yazar zaten .
Aklına birşey gelirse sorar ister tartışır lütfen bu konuda daha dikkatli olalım biraz .
 
R

remuss

Guest
Senin profosyonelligine yakistiramamis yani
sen yanlış anladın sanirim
bence seni met etmiş
 

kazama

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
19 Ara 2016
Mesajlar
4,031
Beğeni
118
Puanları
63
Konum
꧁꧂ ❝Çorum/Province❝
Senide met etmiş olmalı ..
Yorumlar güzel hoş geldiniz [MENTION=13833]remuss[/MENTION] [MENTION=11265]sepetkaya[/MENTION] [MENTION=1065]eski[/MENTION] yorumlarınız için tesekkür ederim .
Ben arkadaşıma birsey demedim ki isteyen gelir istediğini yazar ,zaten onun için yükledim
 

mezger

Member
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Şub 2013
Mesajlar
34
Beğeni
3
Puanları
8
Yaş
39
Kayanin sekli ve yapisi bir duzen cercevesinde olusturulmus gibi sirali bir duzende...ortaki ucgen kapama gibi gosterilen tas biraz ilginc ve incelemeye deger gibi..Fotonun arka planinda uzakta sag ve sol tarafta gozuken iki kaya da incelenebilir kendi adima bana biraz ilginc geldiler uc kayada bir hep beraber bir anlam tasiyabilirmi acaba..Tabi incelemek ve arastirmak herseyi acikliga kavusturmak icin en guzel metoddur..
 

kazama

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
19 Ara 2016
Mesajlar
4,031
Beğeni
118
Puanları
63
Konum
꧁꧂ ❝Çorum/Province❝
Fotograf arkadasımdan geldi bana sordu ben ona gördüğümü söyledim.
Birde arkadaslarla birlikte bakalım diye buraya yükledim , Ben de sizin gibiyim yani çözmeye yardımcı olmaya çalışıyorum.
Tesekkür ederim @mezger kardesim hos geldin .
Ben burda sanki bir figür işaret oldugu kanısındayım papatya gibi birşey olabilir mi acaba ?
 

dadas_25

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
4 Tem 2016
Mesajlar
3,135
Beğeni
133
Puanları
63
Konum
Türkiye
Kardeşim bu biraz timsaha benziyor yakında dere olmalı ve dere tarafında araştırma yapılmalı.
 

mezger

Member
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Şub 2013
Mesajlar
34
Beğeni
3
Puanları
8
Yaş
39
Hosbulduk...Fotografi buyutup inceledim..papatya benzetmesi bana hayal gucu geliyor..Kayanin yapisi itibariyle olusan beyaz renkler baska bisey degil..Ama biraz once yazmak istemedim cunku foto yaniltir insani...benzettigin papatyanin yanindaki otlarin saginda bir isaret var..Aslinda bence el isciligi var ama dedim ya foto yaniltir insani...
 

ECE07

Engellendi
Katılım
12 Eyl 2014
Mesajlar
358
Beğeni
1
Puanları
0
Yaş
50
Konum
ANTALYA
[MENTION=14077]kazama[/MENTION] Ustam bu resim size eksik gönderilmiş olabilir mi:20:
Bu resim ve çevresi bana daha önce paylaşılan bir konuyu hatırlattı!
Kayada harika bir Kare Sunak vardı sanırım. (Resmin sol alt köşesindeki kaya üzerinde de olabilir)
 

kazama

Super Moderator
Süper Moderatör
Katılım
19 Ara 2016
Mesajlar
4,031
Beğeni
118
Puanları
63
Konum
꧁꧂ ❝Çorum/Province❝
Kardeşim bu biraz timsaha benziyor yakında dere olmalı ve dere tarafında araştırma yapılmalı.
Yakınında dere var evet 600 - 700 mt aşşağısı .
Hoş geldin kardeşim [MENTION=12347]dadas_25[/MENTION] bunun kaya mezarı olduğundan şüpeleniyorlar.
Ben bu şekilde düşünmelerini söyledim altta kapak olabilir diye.
Birde bir işaret daha var diye gösterdim .
Bütün bakış açıları farklıdır kimsenin farketmediği bir detayı başka bir göz farkedebilir.
ECE07 kardesim hos geldin çok müthiş bir hafızan var tebrik ediyorum seni :4:
Açılmıştı bu konu haklısın ve bizzat arkadasımın kendisi ilgilenmişti o konuyla.
O resimleri istedim ben gelince yükleyecem .,
Aksaklıklar olmustu ertelenmişti .Tekrar güncel olunca bu yönde takılmışlar .
Banada mantıklı geldi olabilir dedim .
 

karadağğlı

Aktif Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
129
Beğeni
0
Puanları
0
Bu kayayı birseyee benzetmisler acaba burada bakıldığında düşündükleri şeymi diye onay bekliyor sayın ustam benim anladığım bu . Tek foto koyması .. yanlış mıyım usta . Buradan bakınca tospaya benziyor ama yüksek bir yerden sırt tarafından çekerseniz neyin ne olduğu belli olur .. saygilar
 
 
Üst