E erkan.kirim89@g Yeni Üye Katılım 4 Şub 2025 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Salı saat 14:09'de #1 Bu yüzük 15 cm den çıktı, gümüş üzerinde birşeyler yazıyor bilgi almak istedim, değeri var mıdır arkadaşlar?
Bu yüzük 15 cm den çıktı, gümüş üzerinde birşeyler yazıyor bilgi almak istedim, değeri var mıdır arkadaşlar?
bozoklu Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 15 Ağu 2017 Mesajlar 2,593 Tepkime puanı 2,026 Puanları 23 Konum Ankara Çarşamba saat 22:44'de #2 Herşeyin bir değeri vardır. Bence müzeye verin onlar belirlesin.
J james Member Katılım 17 Ağu 2024 Mesajlar 33 Tepkime puanı 33 Puanları 3 Dün 18:26 da #3 erkan.kirim89@g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 314089 Bu yüzük 15 cm den çıktı, gümüş üzerinde birşeyler yazıyor bilgi almak istedim, değeri var mıdır arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Hangi il de bulduysan, oradaki yaşamış medeniyetleri araştır, daha sonra hangi döneme ait olduğunu belirle önce sen bilgi sahibi ol ondan sonra başka birilerine gösterirsin, değerli birşeye benziyor. detaylı çek buraya yükle hangi il olduğu belirt
erkan.kirim89@g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 314089 Bu yüzük 15 cm den çıktı, gümüş üzerinde birşeyler yazıyor bilgi almak istedim, değeri var mıdır arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Hangi il de bulduysan, oradaki yaşamış medeniyetleri araştır, daha sonra hangi döneme ait olduğunu belirle önce sen bilgi sahibi ol ondan sonra başka birilerine gösterirsin, değerli birşeye benziyor. detaylı çek buraya yükle hangi il olduğu belirt
nik Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 22 Şub 2015 Mesajlar 2,504 Tepkime puanı 1,493 Puanları 17 Yaş 65 Dün 20:57 da #4 Fevk var tılsımla ilgili tılsıma karşı.