Merhaba
16tolga16
Ben bu işlerden pes etmiş biri olarak (Sadece hobi olarak ilgileniyorum artık) şöyle bir tecrübemi aktarmak isterim;
Çubuklar yardımı ile derinlik aldığımız bir yerden, alınan derinlik kadar işlem yaptıktan sonra sonuç alamamıştık. (Çubuk kullanan abimizin zihinsel olarak etkilendiğini düşünmüştük.)
Fakat, abimizin işlem yapılan yer için iddialı konuşması üzerine başka çubukçu bir abimizi aynı yere davet ettik. (Çubuklarının üzerinde ayetler yazılı)
O da değerli tespitinde bulundu ama görünürde hiçbir şey yoktu.
Sapma payı olabileceğinden bahsedildi ama tabi bizde daha da işlem yapacak mecal kalmadığı için işi sağlama almak adına 2 tane makineci getirdik.
2 makinede cayır cayır ötüyor.. Adamlar hep birbirlerinden habersiz ama hep ayın yeri gösteriyorlar.
Öyle ki, ikisine de çalışma alanının üstünden makine tutturduk önce. Ve 2'si de aynı derinlik ve aynı değerli tespitini yaptılar.
E bizde madem böyle dedik 2 metre daha girelim içeri..
Tabi sonuç yine hüsran.
Akabinde vazgeçmek üzereyken birde alan tarama çubukları ile baktıralım dedik.
Onunla da gelip baktılar ve burada bir şey yok dediler.
Sonuç olarak benim vardığım kanı; İşin erbabı olan kişilerde zihin faktörü ortadan kalkıyor. Ben maneviyat olarak düşünüyorum artık olayı. Kısmetin varsa oluyor, kısmetin yoksa gözünün önündekini bile göremiyorsun.