Konu: link

  1. #1
    başbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    ANKARA
    Mesajlar
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **

    link

    yorumların altındaki likede başbey adını yazamıyorum nasıl yazagagımı tarif ederseniz sevinirim 2 birde tecrübe puanı neye göre veriliyor anlayamadım takip ediyorum musti g arkadaşımız hiç konu bile açmadan 10 puana çıkmış meraketim dogrusu

    Konu başbey tarafından (25.03.13 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    MendereS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    8.535
    Tecrübe Puanı
    120
    Rep Derecesi: Rep Derecesi: **
    bende menderes yazamıyorum sen başbeyi göremiyorsun ama biz görüyoruz kısacası beğenen kendi ismini göremez

  3. #3
    başbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    ANKARA
    Mesajlar
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    sagol hocam sende olmasan yandık

  4. #4
    MendereS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    8.535
    Tecrübe Puanı
    120
    Rep Derecesi: Rep Derecesi: **
    Alıntı başbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sagol hocam sende olmasan yandık
    neden yanacaksınız başbey usta ben yoksam siz varsınız ben yorulmaya başladım dikkat edersen biraz geride duruyom fazla sürmez site size kalır ona göre hazırlıklı olun benden söylemesi

  5. #5
    başbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    ANKARA
    Mesajlar
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    aman menderes hocam daha ögrenecegimiz cok şey var inşallah daha çok şeyler paylaşırız bu sitede

  6. #6
    MustyanG1383
    MustyanG1383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Guest
  7. #7
    MendereS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzman
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    8.535
    Tecrübe Puanı
    120
    Rep Derecesi: Rep Derecesi: **
    Alıntı MustyanG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



    birde tecrübe puanı neye göre veriliyor anlayamadım takip ediyorum musti g arkadaşımız hiç konu bile açmadan 10 puana çıkmış meraketim dogrusu

    yanılmıyorsam bu kişi ben oluyom ???

    hafiften hile yaptım ben sen bana bakma paşam ya
    kaptan yönetici olmuşun hayırlı olsun nasıl yaptın pardon kim yaptı ben bu site kurulduktan beri buradayım bi arpa boyu ilerleyemedim siz nası oluyoda daha dün gelip bu gün yönetici oluyonuz nasıl bir tezgahtır bu anlamadım.


    konu tarafından araştırılıyor. bilginize

  8. #8
    başbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durumu
    Çevrimdışı

    Üyelik tarihi
    Jan 2013
    Yer
    ANKARA
    Mesajlar
    0
    Tecrübe Puanı
    0
    Rep Derecesi: **
    ilgi ve alakanız için teşekürler menderes hocam ben puan peşinde degilim tek amacımız sitedeki arkadaşlarla güzel şeyler paylaşmak ve hep beraber ögrenmek ayrıca görsel bilgilerimizi geliştirmek sadece dikatimi çektigi için ögrenmek istedim puan insanın kendine olan güvenidir sitemiz çok güzel ve ben bu sitede olmaktan mutluyum saygılarla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •