Bu ne işe yarıyor bilgilendirirmisiniz.

Ruzgarbeykoz

Member
Katılım
20 Ocak 2019
Mesajlar
69
Tepkime puanı
69
Puanları
4
Ruh avıcısı olmam için daha çokkkk pişmem lazım :) ben L çubuk yapayım ona alışayım. Peki L çubuku neyden yapıp kullanmamı öğrenmemi tavsıye edersiniz. Pirinç bakır baya çeşit sayıyorlar. Hangisiyle başlayalım
Sana tavsiyemiz %40 katminyumlu gümüş kaynak teli ve aliminyum kaynak teli formda bilgisi mevcut
 

Gezenti

Bilgili Üye
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
362
Tepkime puanı
266
Puanları
9
Bana sorarsan ilk etapta su anda yapabilecegin bir cubuk mevcut denemeye bununla baslarsin sonra birazdan arkadaslarin anlattiklarina yonelirsin. Her evde telden yapilan elbise askisi vardir, bunlarin buyuk olanlarindan varsa (ucgenin uzun tel kismi yaklasik 30cm) ve (sag sol kisa kenarlarida yaklasik 12cm) alt teli ortasindan kesiver, kisa kenarlarini da ustteki aski cengelinden ayiracak sekilde kesiver 12 cm kisa 15cm uzun olacak sekilde iki cubuk elde edersin. Evde bosta kullanmadigin eni (çapi) genis tukenmez kalem de varsa iki adet iclerini bosalt sadece dis kabugunu 12cm lik tele tak (tutacak elde edersin) yoksa pipet ile de yaparsin (amac cubuklarin eline yapismadan kendiliginden hareket edebilecegi bir mekanizma kurmak). Sonra evde cubuklar elinde dolas bakalim seni nerelere yonlendirecek :)
Valla o kadar şey okudum sitede şu askı olayını hiç görmedim gayet pratik Allah razı olsun hemen denicem bunu :)
 

Gezenti

Bilgili Üye
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
362
Tepkime puanı
266
Puanları
9

Gezenti

Bilgili Üye
Katılım
23 Nis 2020
Mesajlar
362
Tepkime puanı
266
Puanları
9
Teoride olmus, simdi pratikte evde denemeleri yapmalisiniz. Bahcede bile uygulayabilirsiniz.
Abim allah razı olsun. Evde denedim. X yapıp kapanıyor biraz daha gidiyim sol tamamen sola sağ tamamen sağa açılıyor. Yada kapanıp göğsüme kadar geliyor. Bazen şaşırıyor pederlerin odaya götürüyor acaba gömü ordaki:) :) :)
Tutma şekli nasıl olmalı bi resimlede onu gösterirseniz gerisi pratik yapılarak çözülecek
 
Üst