Büyülü bölge ve bilmediğimiz işaretler.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Katılım
27 Nis 2018
Mesajlar
7,967
Tepkime puanı
9,649
Puanları
23
Konum
Yaşamın olduğu her yer
bukonuya resimleri yuklesin konusahibi.
yoksa kahve muhabbetinden oteye gitmez.herkes kiymet verip kafa yormus fikir yazmis arazinin mekanin resimlerini gormeye hakki var milletin.
 

Metalicvoice

Operatör
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
1,320
Tepkime puanı
1,857
Puanları
23
Konum
Merkez
Sunu unutmayalim kardes hiristiyanlikta hak dindir sonradan insanlar tarafindan bozuldu orasi ayri ustunluk sadece takvadadir ve buyude vardir buyude Allah tarafindan iki melek vasitasiyla insanlara ogretilmistir melekler insanlara buyuyu ogretirken bunun ALLAH tarafindan yasak oldugunu buyu yaptiklari taktirde helak olacaklarini sonlarinin husran olacagini uyarmadan buyu ilmini kimseye ogretmezlerdi yasak ve gunah oldugu icin muslumanlar buyu ilminden uzak olmuslardir selametle
Bu konuda biraz itilaf olsa da Değişik görüşleri inceledikten sonra kuvvetli olan görüş doğrultusunda konuyu özetlemek gerekirse şunlar söylenebilir. Hârut ve Mârut Hz. Süleyman döneminde Babil'de insan şeklinde ortaya çıkan, insanları "küfür"e düşmemeleri, kötülük için kullanmamaları şartıyla insanlara sihir öğreten, insanların bu yolla imtihan olmalarına vesile olan iki melektir. Sihir ilmini kötülük ve küfür yolunda kullanan fâsık insanlar ve şeytanların aksine Hârut ve Mârut insanlardan onu kötülükte kullanmamaları konusunda söz alıyor, sonra öğretiyorlardı.
 

eski

Editör
Katılım
25 Ocak 2013
Mesajlar
550
Tepkime puanı
543
Puanları
11
Yaş
58
Konum
İSTANBUL - SAKARYA
Kesinlikle haklısınız ama bu ritüeli yerine getirebilecek kimseyi bulamıyoruz maalesef
Hocamız kesinlikle öyle biri değildir kimse kim olduğunu nerde yaşadığını bilmez biz de dahil
ama bir musallat durumu olursa yardım isteriz o da müdahale eder abartmıyorum 5 dk içinde o kişinin
bir şeyi kalmaz.
çevremizde psikolojik sorunları olan bir çok kişi var , hocanın telefonunu verirseniz, bizde istifade ederiz.
 

zaz12

Bilgili Üye
Katılım
20 Nis 2015
Mesajlar
317
Tepkime puanı
34
Puanları
5
Konum
MERSIN
Merhaba arkadaşlar,

https://imgyukle.com/i/EES8C6

Bu resimde gördüğünüz yerle ilgili sıkıntılarımızı dilim döndüğünce aktarmaya çalışacağım ve söyleyebileceğiniz en ufak şeyler bile benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Öncelikle taş yüzeyin 10cm altında ortası delinmiş ve gördüğünüz çizgilerse oyulmuş vaziyette biz bunun kapak olduğunu düşünüyoruz herhangi bir anlamı var mıdır bilmiyoruz.
Taşın bulunduğu yer ise 250 sene önce toprak altında bulunmuş bir köyün bozulmadan bugüne kadar gelmiş olan bir yapısının içinde ve yapı kullanımda.
Kapalı olması çalışma için hem avantaj hem de dezavantaj çünkü yapının çökme ihtimali var.
Buraya daha önce neler yapıldı hemen anlatayım
Çubuklarla boşluk tespiti yapıldı altta 4 metreye 3 metre uzunluğunda bir oda olduğunu düşünüyoruz. 3metrelik kısmı daha fazla olabilir duvardan dolayı gidemiyoruz daha fazla.
Bu gördüğünüz taştan 2 metre alta kadar inildi inerken toprak yapısı sürekli değişti ve parlak tozlar çıktı altın tozu da olabilir başka bir şeyde ama bizim düşüncemiz altın tozu olduğundan yana.
Numune alındı tespit etmek için.

Asıl olay şimdi başlıyor eğer büyü ya da cinlere inanmıyorsanız bundan sonrasını zaten okumayın hiçbirimiz vakit kaybetmeyelim.
Cinler altının kokusuna giderler eğer define büyülü ya da sahipliyse göremeyebilirler.Burda onların yeteneklerine bağlı bazı durumlar var.
ve çok geniş alanları da tarayabilirler ve onlara izin verildiği ölçüde de bu bilgileri paylaşabilirler.
Dünya malında gözü olmayan bir mübareğin talebesi olan arkadaşımın yoğun ısrarlarıyla bu bölge cinlere taratıldı.

ve bize aktarılan bilgiler aynen şöyle.

1 - yer büyülü
2 - büyüyü yapan bir papaz
3 - bunu yapan papaz sıradan bir büyü yapmamış
4 - bölge ifrit taifesi tarafından korunuyor
5 - burada hak iddia etmek savaşla sonuçlanır
6 - yer sizden önce 3 kez kazılmış bir şey alınamadan kapatılmış
7 - 100 metrede kazsanız topraktan başka bir şey bulamazsınız şayet büyü bozulmamışsa
8 - yeri mühürleyip malı görseniz sonunuz ölümdür.
9 - ben sizi cinlerden korurum ama büyüden koruyamam evlatlarım büyünün kendi tesiri vardır dedi
10 - uzak durun meyletmeyin böyle şeylere ve bi daha bana böyle şeylerle gelmeyin

mübarekle genel konuşmalar bu şekilde biz de 2 kişiyiz zaten bize bu yeri kazmayı yasakladı
ama büyüyü bozacak birini bulursanız girebilirsiniz diye de açık bir kapı bıraktı.

Cinlerin dediği çok sağlam bir büyü yapılmış malzeme çok büyük hatta inceleyen cinler çok fazla yaklaşamamış bölgeye.
Biz burayı kazdığımızda 2 metre ilerledik ve hemen yanımızda bulunan hayvanlar 2 metreden sonra hiç durmadan sesler çıkarıp tepindiler.
Bu kazı yerin büyülü olduğunu öğrenmeden önce yapıldı ve hayvanları hareketlerinden çok ürperdik ve kazıyı sonlandırdık.
Şimdi burda kalkıpta beni bir papaza yönlendirin diyemem kimseye ama gelin görünki işin içinden de çıkamıyoruz açıkçası biz hatta bir papaz da bulduk
bu işleri daha önce de yapmış yeri anlattıktan sonra o da bize katiyen olmaz bu beni aşar dedi.
O gördüğünüz kapağa 3 metre mesafede hala ayakta olan yapının tam ortasında ki ağaçta bir işaret daha var işaret: alt alta yukarıyı gösteren iki ok (^)
Bilgiler bu şekilde elimden geldiği kadar durumu aktarmaya çalıştım.

Önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Tereddutleriniz Var . Insanin canından önemli birsey yoktur.Yalniz burda ana işarete bakınca bu basit bir sütunun alt kısımı geldi. Bu sütunlar genel de kuyudan içeriye girince çıkar karşınıza. Bunun Dikili olması sizi korkutmasin bu yer eski bir mahzen. Burda bir harita taşı çıkabilir. Bu sütunun olduğu yerde ufak bir duvar yapısı yada kemer de çıkabilir. Sizin ne var altta nerden bakarsan 7 -8 metre sağlı sollu işlem yaparak sizi ana noktaya götürecek. Yeriniz değerli .iyi makina kullanmanızı tavsiye ederim . Sütun olduğu yerde çokça küpler , değirmen taşları , yeşil yuvarlak taşlara denk gelir. Ama sizin ana işaretinin bu değil. Oyma kare bulmalısin.Burda kesinlikle sağlam bir makina kullan. Cinler de korkma öyle birşey bu yer için olabileceğini düşünmüyorum. Yıldızlı bir taş olursa büyü olabilir. Diğer şekil denk gelmedim .
 

zaz12

Bilgili Üye
Katılım
20 Nis 2015
Mesajlar
317
Tepkime puanı
34
Puanları
5
Konum
MERSIN
@sentinel optimuspraymi bul.otobotlarla ekip kur ((eski papaz rahiplerle))
Kilit ve anahtar birbiriyle ilişkili iki unsurdur; ve sembolizmde önemli yer tutar.
Yalnız başına çizilmiş bir anahtar hedefin artık yakın bir yerde olduğunu ifade ederken aynı zamanda bilgi ve tecrübeyle yakın çevrede bir araştırma yapılmasını isteyen bir semboldür.
Oysaki kilit artık hedefin hemen üzerinde veya yanında olduğunuzu anlatırken; dikkatli olmanız gerektiğini de ifade eder. Zira kilit üzerinde anahtar yoksa bir engel var demektir ve bu bize bir uyarıdır.Bu uyarı tehlike anlamında değil,sadece önünüzde bir engelin varlığından söz eder.Bu engel çeşitli şekillerde karşınıza çıkabilir.
Örneğin; define bir kayanın veya şekli farklı olan işlenmiş bir taşın içine konulmuş olabilir; ve horasanla bu nokta kamufle edilmiş, gizlenmiş olarak önünüzde duruyor olabilir. Bir odanın içinde saklanmış bir emanet ifade edilebilir. Bu durumda kilidin kendi işlevi aklımıza gelmelidir. Zira kilidin çalışma mekanizması anahtarının sağa veya sola hareket etmesiyle sağlanır. Sağ genellikle kapatma, sol ise açmak için kullanılır. Bu durumda içine girilen bir odanın sol tarafında küçük bir odacık veya oda içinde sol tarafta bir noktada saklama mekanı aranmalıdır.
Kilitte anahtar yoksa bir engel vardır. Kilidin bulunduğu yerde aynen ayak işaretlerinde olduğu gibi durmak ve çevrede bir giriş noktası yada görülmesi gerekli bir işaret bulunmalıdır. Bazılarının dediği gibi kilidin olduğu taşın kırılması veya altında -üstünde bir şey aranması bu işin mantığına tamamen terstir. Kilit aynı zamanda bu dünyadan öbür dünyaya geçisin simgesidir.Bunun sembol ize edildiği yerin yakınında işaretlerinden birisi bir mezar siteli veya kaya üzerinde bulunabilir.Bunu ”durup-düşünme” anlamında algılamalıyız
Bu taş ile alakası olmadığını düşünüyorum. Bu arkadaşın yüklediği bir sütun örneğidir.
 

sentinel

Yeni Üye
Katılım
3 Eki 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
14
Puanları
2
çevremizde psikolojik sorunları olan bir çok kişi var , hocanın telefonunu verirseniz, bizde istifade ederiz.
Şayet varsa da bir numarası bulursanız bana da söyleyin, konuşma şerefine de erişirseniz elinizi öpmeye gelirim, böyle durumlar için söylenecek şey bellidir iyi bir hocaya götürün hastanızı,
yok biz götürdük dolaşmadığımız yer kalmadı yine de musallattan kurtulamadık diyorsanız özelden durumu arz edin bana ben de Allah rızası için bu mesajınızı ulaştırayım mübareğe.
 

sentinel

Yeni Üye
Katılım
3 Eki 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
14
Puanları
2
bukonuya resimleri yuklesin konusahibi.
yoksa kahve muhabbetinden oteye gitmez.herkes kiymet verip kafa yormus fikir yazmis arazinin mekanin resimlerini gormeye hakki var milletin.
hocam işaretten başka odanın resmini koyabilirim sadece ama o odanın içi şu an baştan aşağı dolu girip çekemiyorum yalnız işler yolunda gider de kazıya başlarsak burdan canlı yayın yapacağım hep beraber ineriz mahsene inemezsek de canımız sağolsun napalım.
 

sentinel

Yeni Üye
Katılım
3 Eki 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
14
Puanları
2
Tereddutleriniz Var . Insanin canından önemli birsey yoktur.Yalniz burda ana işarete bakınca bu basit bir sütunun alt kısımı geldi. Bu sütunlar genel de kuyudan içeriye girince çıkar karşınıza. Bunun Dikili olması sizi korkutmasin bu yer eski bir mahzen. Burda bir harita taşı çıkabilir. Bu sütunun olduğu yerde ufak bir duvar yapısı yada kemer de çıkabilir. Sizin ne var altta nerden bakarsan 7 -8 metre sağlı sollu işlem yaparak sizi ana noktaya götürecek. Yeriniz değerli .iyi makina kullanmanızı tavsiye ederim . Sütun olduğu yerde çokça küpler , değirmen taşları , yeşil yuvarlak taşlara denk gelir. Ama sizin ana işaretinin bu değil. Oyma kare bulmalısin.Burda kesinlikle sağlam bir makina kullan. Cinler de korkma öyle birşey bu yer için olabileceğini düşünmüyorum. Yıldızlı bir taş olursa büyü olabilir. Diğer şekil denk gelmedim .
Hocam küp parçalarına kapak altında denk gelmiştik zaten
oyma kare de yok hiçbir yerde maalesef, yalnız bahsettiğim oda içerisinde kapalı
bir tandır vardı hiç görmedim ama varlığını biliyorum belki giriş noktası onun altından olabilir.
 

Flux

Yeni Üye
Katılım
19 Şub 2017
Mesajlar
21
Tepkime puanı
5
Puanları
3
Simdi işin mantigina bakalim cin den degil cümle alemi yaradandan korkmali önce..
Bir cok yorumum da hep söylerim bu gibi konularda arkadasim bu gibi işlerin icindesiniz illaki az cok göz aşinaliginiz vardir onca paha bicilmez eserler kral mezarlari vs bunlar nasil gun yuzune cikiyor arkeologlar mezar başlarinda is makineleri ile hocalar ufurukculer ile büyümü bozuyor cinle peri ilemi ugrasiyor hayir tabiki demekki paha bicilmeyen toprak alti toprak ustu her eser ulaşılabilir , bundan 200 yil onceki insanlarin kafalari zaten zehir zemberek calisan insanlar papazi olsun köylusu olsun varliklisi olsun birikimlerini max 1 kucuk kup altin icin bunlarla ugrasmasina deymiycegini bilir kaldiki kayayi delip icine gomen insanlar ..forumdaki ustalar da cok iyi bilir ya allah bismillah diyeceksin varsa orda nasibin ya cikar ya cikmaz senin nasibine kaderine bagli dostum , artik şu büyü cin inanip inanmama olayi birakilsa bir kenara cunki insan kisisel korkularini ve guvensizligini bunlara yoruyor bir cok arkadas yorumlamis cin den peri den büyüden degil yaradan dan baska korkacak hic bir seyi yoktur insanin , bu devirde ise yaninda ayni topraga basan guven duymadigin insandan tedirgen olucaksin , eminim ustalar guzel bir cözum getireceklerdir umarim nasibinizde vardir yuzunuz guler insallah.
 
Üst