Felsefe2008
Yeni Üye
8mt kadar siz mi işlem yaptınız acaba ?
[/.
Beep8 m. Cok ciddi bir derinlik. Bu calismayı yapmakta ki motivasyon nedir cok merak ettim.
Bir de eger cihaz kullanildiysa arge esnasinda hangi cihaz oldugunu da bilmek isteriz.
Katmana gelince, bolge, calismaya baslanan alan ve de cografi yapiyi bilmeden bunu soylemek yalan olur..
Hangi işarete göre kazdınız göster bakalım işarete. Burası kaya falcılığı yeri değil falcı arıyorsan bulacaksın hocayı sana okuyacak falını ama 8 metre kazdığınıza göre tümülüs kazmadıysanız yada su kuyusu herhalde hocanın biri okumuş falını size
BM2 guzel bir cihazdir biliyorum. Ama max derinligi 3.5m. Dir ki daha ziyade maden aramada kullanilir, sizin de guveniniz tam degilmis ki alan tarama da kullanmissiniz. BM lerin 4 ve 8. ci versiyorlari bizim topraklarimiza daha uyumludur bilginiz olsun.Beep mat kanada cihazı BM 2 ile ölçtük. Birde alan tarama ile baktık. Hep bu katmanın üstünü işaret etti. 7 metreden sonra büyük bir kaya çıktı. Kayayı kıramayınca altından girdik 50 cm sonra kiraçli gibi bu katman çıktı. 7 metre ilerisinde diktörtgen bir oyuk var
BM2 guzel bir cihazdir biliyorum. Ama max derinligi 3.5m. Dir ki daha ziyade maden aramada kullanilir, sizin de guveniniz tam degilmis ki alan tarama da kullanmissiniz. BM lerin 4 ve 8. ci versiyorlari bizim topraklarimiza daha uyumludur bilginiz olsun.
Bir Quebec gezisinde merkezine de ugramistik, orada da arastirma firsatim olmustu. Her neyse..
Bu diktortgen dediginiz ustanin da soyledigi gibi olmali, bana ayak izi gibi geldi. Umarim emekler bosa gitmez.
Selametle.
BM2 guzel bir cihazdir biliyorum. Ama max derinligi 3.5m. Dir ki daha ziyade maden aramada kullanilir, sizin de guveniniz tam degilmis ki alan tarama da kullanmissiniz. BM lerin 4 ve 8. ci versiyorlari bizim topraklarimiza daha uyumludur bilginiz olsun.
Bir Quebec gezisinde merkezine de ugramistik, orada da arastirma firsatim olmustu. Her neyse..
Bu diktortgen dediginiz ustanin da soyledigi gibi olmali, bana ayak izi gibi geldi. Umarim emekler bosa gitmez.
Selametle.
Selametle.