Dedektorburada Banner Mobile

Alan tarama cihazının kişiyle enerji bağlantısı nedir?

Dedektorburada Banner Mobile

nesohnc

Yeni Üye
Geçen hafta elime alan tarama cihazı geçti arkadaşlar amcam dan bana bozuk diye verdi kuzenimde de çalışmayınca eyvah dedim kazıkladı ancakkk bende çalışana kadar ön numara çalışıyor yanıltıyor mu diye denedim bildiğim yerleri harfiyen çizdi. Abime verdim az bişey döndü boşa düştü başka 1_2 kişide yine çalışmadı bende olduğu gibi neden yani bende çalışıyor tıkır tıkır da başkalarına gelince kafayı yiyo bu cihaz. Enerji ve kan grubu ile ilgili dediler ama doğru mu sizce

oymak beyi

Bilgili Üye
kan gurubunu bilmem. enerji zihin gücü ile alakalı . ben şahsen denediğim bütün çubuklara (elektronikler de dahil) istediğim yerde istediğim tepkiyi verdirebiliyorum. o yüzden çubuklara pek güvenmiyorum çünkü bu benim için bir sorun ve henüz aşamadım.

nesohnc

Yeni Üye
kan gurubunu bilmem. enerji zihin gücü ile alakalı . ben şahsen denediğim bütün çubuklara (elektronikler de dahil) istediğim yerde istediğim tepkiyi verdirebiliyorum. o yüzden çubuklara pek güvenmiyorum çünkü bu benim için bir sorun ve henüz aşamadım.
Evet bende aynı sorunu yaşıyorum çubuk kendi değil de resmen benim isteğimle çalışıyor

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
zihninizi boşaltın çubuk kullanırken bir şey düşünmeyin yanlış yönlendirmez

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
taktik falan yok gökyüzünü düşünün yada karanlık bir odayı sadece yönlenmek istediğiniz yönlendirmek istediğiniz şeyi düşünmeyin tamamen boş kafayla.
alan tarama çubukları öyle bir şey ki her yola gider herkesle gider her şekilde gider yer altından aldığı sinyali size yansıtır bu sinyal aradığınızın orada olduğu anlamına gelmez oradan hava kaçağı vardır mesela oraya kapanır arazi analizi arge ve ölçümler ile nokta tespiti yapılması gerekir