Arkacık--- ve -- dağarcıklı değirmen hakkında

paytoncu

Aktif Üye
Cümleten selamun aleyküm. Sevgili dost abi kardeşlerim bugünki konuyu arkacık dağarcık değirmeni olarak anlatmak istiyorum. Lakin anlattıklarım 7 hakikat bölgesinden gördüklerimi kısaca izah edeceğim şimdiden kusurum olursa affola. Kudret kalenin güneyinde yaklaşık olarak arası 3 km kadar olan dağarcık ve arkacık değirmeni hakim bir tepenin kuzeyinde kalıyor burda bulunan dereler su akarsa kuzeye akar. Dağarcıklı değirmen bildiğiniz üzere at ahırları diye adlandırılan kırk atlı ahırın az kuzey batılı derenin batı yamacında bulunmaktadır. Bilinmesi gereken ise şu . Burda bulunan dağarcıklı değirmenin işaretleri eşkıya tarafından yok edilmiştir. Zaten dağarcıklı değirmenin yukarısında yaklaşık 1 km yukarısı minyatür değirmen hala duruyor. . Minyatür değirmenden az yukarıda iki çeşme var biri acı biri tarlı suları neredeyse kurumak üzere bunlar kuzeye akıyor bir dereye ulaşıyor önce doğuya sonra güneye akıp anadereden devam ediyor. Dağarcıklı değirmenin güney batısında yaklaşık 1 km ye yakın bir yerde arkacık değirmeni yada şöyle diyelim bir silah bir tabanca silah başka yere bakıyor tabanca başka yere tabancanın uc tarafına yakın bir yığma yığma açıldığında kuyu. Burası tamamen kuzeye yamaç burdan bakınca yukarıda Emin Ağa muhiti. Tam kuzey batısı şahin kaya. Şimdiden saygılar

paytoncu

Aktif Üye
Bu arada hani diyor ya bir tüfek namlusu içerisinde 32 adet bilmem ney bide paradan bahsediliyor ya işte orası ..

sanal defineci

Bilgili Üye
bi fıkra anlatayım..adam doktora gider hastayım der ,doktor muayene edip ,der ki sen hasta değilsin...ama adam bi türlü razı olmaz..ertesi gün gene kapısına dayanır der ki ben hastayım...doktor der ki sen hasta değilsin kardeşim ,turp gibisin.adam der ki hastayım..doktor der ki;değilsin kardeşim,hasta masta değilsin...adam ise ;ben hastayım dedim sana der....doktor yine der ki;değilsin kardeşim,hasta değilsin.....tartışma bu minvalde uzar gider .neyse gel zaman git zaman bu arkadaş sabah akşam vakitli vakitsiz doktorun kapısına dayanıp ben hastayım,ben hastayım diye bağırır,kapıları yumruklayıp olay çıkarır..bu iş uzunca bir süre devam eder..doktorun pisikolojisi iyice bozulur sonunda ,anlar ki kurtuluş yok akıl hastanesini arar..der ki kapımda acil hasta var.lütfen artık beni kurtarın..neyse adamı yakalayıp deli gömleğini giydirdikleri sırada adam başlar avazı çıktığı kadar bağırmaya...ben hasta değilim.hasta değilim..doktor ise kapı ardından bağırıyordur ,hastasın işte hasta,hasta,hasta oh hasttaa hasta oh oh ,atmış,....yetmiş,...seksen.... doksan.....,hastasın işte hasta,oooh hasta ...neyse işin sonunda doktoru da adamı da alıp tımarhaneye kapatırlar..yani güzel abim maksadın nedir bilmiyorum ama sonunda bizi de tımarhanelik edeceksin..ya resim,fotoraf çek yolla,yada bi yer aç sende rahatla bizde rahatlayalım...

Enişte

Yeni Üye
Selamün aleyküm darcık arkacık değirmenini aramayı bırakın değirmen bulunalı çok zaman oldu yer %100 gerçek .

Dogrusu

Yeni Üye
Hayirli geceler bende arkacik degirmeni.biliyorum.ispatlarim.ama.kolaylar alinmis bildikde.ne olduki saygilar

balkaya34

Bilgili Üye
Selamün aleyküm darcık arkacık değirmenini aramayı bırakın değirmen bulunalı çok zaman oldu yer %100 gerçek .

Merhaba ,,
Dagarcık degirmeni oldugunu nerden ,Hangi isareti gördüğünüzde ,Dagarcik degirmeni kanaatina vardınız, Resim olsaydı bizde görürdük, Merak ettik usdam,

Son düzenleme:

balkaya34

Bilgili Üye
Hayirli geceler bende arkacik degirmeni.biliyorum.ispatlarim.ama.kolaylar alinmis bildikde.ne olduki saygilar

Selam ,,
Kolayları alınmış demişsiniz, Boş ver kolayda hic bir şey yokdu herhalde, Ispatlarım demissiniz keske resimle isbatlasaniz bizlerde görürdük, Çok merak ediyoruz nasilbir degirmen acaba ,
Kusura bakma sadece merakimdan sordum usdam

Enişte

Yeni Üye
Merhaba ,,
Dagarcık degirmeni oldugunu nerden ,Hangi isareti gördüğünüzde ,Dagarcik degirmeni kanaatina vardınız, Resim olsaydı bizde görürdük, Merak ettik usdam,
Çünkü tanıdıgım birisi burdan bilgi ile bir malzeme aldı ordan biliyorum