Dedektorburada Banner Mobile

Arkadaşlar merhaba bu nedir bilen varmı?

Dedektorburada Banner Mobile

Cann

Operatör
Guzel parca digerleri nerde hele hurdalarin icine bak belki yine vardir he ;)

Yeni25

Yeni Üye
Vallahi yok hocam bir tane de ne olduğu konusunda en ufak fikrim yok. Madeni nedir değeri nedir tarihi nedir bilen varmı?

Marco

Bilgili Üye
ıYı Ustam.. Saygilarimla Sevgilerimle... Yeni25 Merhabalar hosgeldiniz efendim.Paranin ondem ve arkadan goruntusunu yakin ve flassiz bir sekilde cekip yukleyiniz. Ustalarimiz yardimci olacaklardir insallah..

Yeni25

Yeni Üye
Hocam merhaba tekrar. 3.4 saattir araştırma yapıyorum. Bunun örneği 2013 te forumunuz tarafından fiyatlandirilmis. Çakma olduğunu sanmıyorum. E bay dada örnekleri var. Bilen biri ile irtibata geçmek istiyorum. Pontus amesis parası ve bu sanırım nadirlerden. Yine de araştırma yapmaya devam. Ilginiz için ayrıca teşekkürler. Çok sağolun.

Oğuzboyu

Aktif Üye
Form tarafından fiyatlandırılmış mı, :)) Ne kadar vermişler söyle hele :) Bence üyelerden biri gelişi güzel fiyat yazmıştır. Mal bulanındır ustamın da dediği gibi bol tereyağlı o

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Yeni25 kardeş o para İskender drahmi benzetmesi ve kabartma yüz hattı mimiği metali ben sahteyim diyor kibarca feyk replika... Amaç incitmek üzmek değil amaç. Topraktan kendin çıkarmadığın hiçbir objeyee inanmamanı sağlamaktır