Ayasofya’daki Ambargo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keskingöz

Tüm Yorumlarım, Resmi Kazılar İçin Geçerlidir.
Süper Moderatör
Bugün bir kare gördüm. İçeride bale yapılıyor.
namaz yasak ama bale serbest!
ne dönüyor bu Ayasofya üzerinde? Bilmediğimiz gizli bir anlaşma mı var?
nedir bu camiinin, bu ümmetin çektiği??
bildiği olan dökülsün hele.
bu akşam kahve var buyrunuz..
Ekli dosyayı görüntüle 227974

murat5164

Bilgili Üye
S.a benim bildigim zamaninda ayasofya için yunanistan ile ibadete kapanmasi konusunda antlasma yapilmis,eger ibadete acilirsa Atatürk hakkındaki gercekleri aciklariz diye gizli bi antlasmadan söz ediliyor ne kadar dogru bilemem

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
S.a benim bildigim zamaninda ayasofya için yunanistan ile ibadete kapanmasi konusunda antlasma yapilmis,eger ibadete acilirsa Atatürk hakkındaki gercekleri aciklariz diye gizli bi antlasmadan söz ediliyor ne kadar dogru bilemem
Artık bütün gerçekleri görmek isteyen herkes görebiliyor. Öyleyse anlaşmanın bozulması ve müslümanlara ibadete açılması gerekir diye düşünüyorum.

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
altindaki tunelleri versinler bize baknasil tango yapiliyir izlesinler....nereden girip nereden cikacagini gordunmuydu.zaten halaya dururuz.ustu bizi asarda.altindan su gibi akar gideriz..

Keskingöz

Süper Moderatör
altindaki tunelleri versinler bize baknasil tango yapiliyir izlesinler....nereden girip nereden cikacagini gordunmuydu.zaten halaya dururuz.ustu bizi asarda.altindan su gibi akar gideriz..
altını karıştırma. ordan kız kulesine bile tünel olduğu söyleniyor. dur daha üstünü çözemedik :))

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
altını karıştırma. ordan kız kulesine bile tünel olduğu söyleniyor. dur daha üstünü çözemedik :))
demem o kii ustam alt iyidir. ustten devam edersen politik dinii ve siyasi yorumlardan konun kapanmasin cancaazim.sendr biliyon.hizini alamayan gercek bilgi iceren konularda patliyor..sonada konumuz elimizde patliyir..kahkaha

Keskingöz

Süper Moderatör
demem o kii ustam alt iyidir. ustten devam edersen politik dinii ve siyasi yorumlardan konun kapanmasin cancaazim.sendr biliyon.hizini alamayan gercek bilgi iceren konularda patliyor..sonada konumuz elimizde patliyir..kahkaha
valla sen de haklısın susuyorum :))

szihoprenic

Bilgili Üye
Öncelik dış reaksiyonlar ve bunlarin uzantisi ic parazitler

sef_er

Operatör
Bir ara atlar bağlanmış, bence unutturmak icin böyle bir yol tutulmuş, çoğumuz gercekleri biliyor veya tahmin ediyoruz, yine de soyliyecem, bu ulkeyi kimler yönetiyor

Keskingöz

Süper Moderatör

Dampiel

Aktif Üye
Zamanında neden müzeye çevrildiği ve kimin çevirdiği ortada..Yorum yapmayacağım bu konuda ama Mal bulanındır usta alttakilerden bahsederse okurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...