Dedektorburada Banner Mobile

Baska bir isaret...

Dedektorburada Banner Mobile

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
''Arkadaslar sonuc alinamadi...Yanlis yer mi?'' baslikli konumdaki ayni bolgede, kayaligin ust kisminda yaklasik 300-400 mt. iceride sadece bu isarete rasladik, baska bir emarede bulamadik.
Ekli dosyayı görüntüle 317329
Ustam bu yukarıdaki görsel aynı sizin koyduğunuz gibi mi yoksa şu altta benim çevirdiğim gibi mi duruyor iyi hatırlıyor musunuz mavi ok yönünde 15 adımda bir şeyler var mı oraya baktınız mı ya da dört bir yanda 15 adım

Ekli dosyalar

T...Men

Aktif Üye
Ustam bu yukarıdaki görsel aynı sizin koyduğunuz gibi mi yoksa şu altta benim çevirdiğim gibi mi duruyor iyi hatırlıyor musunuz mavi ok yönünde 15 adımda bir şeyler var mı oraya baktınız mı ya da dört bir yanda 15 adım
Resim aynen yukledigim gibi ustam ok ile gosterdigin yon kayanin ust kismi, hac veya X yonunde yaklasik 5 mt.'de calisma yaptik ama netice''0'' oldu. 15 adim calismasi aklimaa gelmedi yani yapmadik. O donem bu isaretin diger konumdaki isaretlerimle ilgili oldugunu dusunmustum ama kiremitteki isaretleri cozemeyince bu da arsive kalkti.
1767856027189.jpg

Son düzenleme:

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Ustam benim görüşüm buralarda Yani bu işaretlere yakın statüsü yüksek 2 adet mezar olduğu yönünde şimdi Tabii ki buradaki statüyü çevredeki olan kalıntılardan anlayabiliriz mesela o oralarda bir kalem mi var ya da eski bir yerleşke Tabii ki bunlara bağlı kilise yani hocam ne desem boş çevreyi bilmediğimiz görmediğimiz için ama 2 adet çok değerli mezar olduğunu düşünüyorum sağında solunda yakınlarda Bu çevrede açılmış şeyler varsa yani mezarlar falan onlar da bize bir yol gösterir Gerçi bu işleri sizi daha iyi bilirsin tecrübeniz oldukça fazla Burada sadece ben işaretlere göre yorum yapıyorum Bir de sizin çizdiğiniz şekilde o haç işaretinden l'ye doğru olan kanal gibi çizgi Oradan da o iki üst üste çizgiye gelen tekrar bir çizgi sanki sanki o çizgi Daha doğrusu çizgiler bunu da nereden nereye gideceğini anlatır gibi yani size Yol tarif eder gibi sanki Ustam buradan Giden eski yol ya da Patika gibi şey nereye doğru gider bir varsa böyle bir yol ya da Patika ondan etrafını çevresini incelediniz mi