Sultan Abdülaziz dönemine ait hicri 1327 tarihli sikkeden kolyeye dönderîlmiş. Sanırım 1900 başlarına denk geliyor.. Maddi çok bir değeri olmaz hatıra olarak saklanabilir....yok mu bilen biri
peki altın sarısına boyatabilir miyiz. çok ağır bişey zaten nişanlıma hediye edicem kolye niyetine taksınSultan Abdülaziz dönemine ait hicri 1327 tarihli sikkeden kolyeye dönderîlmiş. Sanırım 1900 başlarına denk geliyor.. Maddi çok bir değeri olmaz hatıra olarak saklanabilir....
Tabiyki boyatabilirsiniz Tanıdık bir kuyumcudan yardım alın...peki altın sarısına boyatabilir miyiz. çok ağır bişey zaten nişanlıma hediye edicem kolye niyetine taksın
Hatta altın suyuna batirsinlar altın kaplama olsun...Tabiyki boyatabilirsiniz Tanıdık bir kuyumcudan yardım alın...
buna çok sevindim ALLAH razı olsunHatta altın suyuna batirsinlar altın kaplama olsun...
tesadüfen yiğenim evlerinin bahçesinde yerde bulmuş. altın rengine boyanıp sırıtacaksa boyatmayacam. hatıra olarak kalsın zaten.4 tane daha bulda 5 i bir yerde olsun olmuşken
orijinal haliyle kalması daha iyidirtesadüfen yiğenim evlerinin bahçesinde yerde bulmuş. altın rengine boyanıp sırıtacaksa boyatmayacam. hatıra olarak kalsın zaten.
aynen orijinal hali daha iyi boyatmayacam sırıtabilirorijinal haliyle kalması daha iyidir