Fikir alabilirim
Ekli dosyalar
-
101.6 KB Görüntüleme: 70
-
92.9 KB Görüntüleme: 71
-
135.5 KB Görüntüleme: 69
-
74.2 KB Görüntüleme: 71
Kase , mühür , sikke , roma ürünü kama gibi duruyor , paralardan en sağdaki amisos sikkesi diyerleri IYI ustanın tecrübesi hatıra olarak saklayabilirsin para edecek olan tek mızrak gibi duruyor çokta büyük paralar etmez benden bukadarFikirleriniz benim için önemli
Teşekkürler üstatKase , mühür , sikke , roma ürünü kama gibi duruyor , paralardan en sağdaki amisos sikkesi diyerleri IYI ustanın tecrübesi hatıra olarak saklayabilirsin para edecek olan tek mızrak gibi duruyor çokta büyük paralar etmez benden bukadar
Tecrübelerinizi bekliyorumFikirleriniz benim için önemli
Umarım bulursunuz müzeye verir resimlerini atarsınız teşekkürlerşahsım adına konuşursam müzeye teslim etmen en doğru olandır. insanlar inanmasada bu hobiyi ben devletim için yapmaktayım. keşke devlet yetkililerimiz müsade etseler onlar için daha faydalı olabilirz diye düşünmekteyim. saygılarımla.
Umarım bulursunuz müzeye verir resimlerini atarsınız teşekkürlerBu tip buluntularda en zor kısım elden çıkartmaya çalışmaktır. Yakalanma bu aşamada oluşur. Bulduklarınızı müzeye teslim ederseniz maddi bir şey elde edebilirsiniz. Satmaya çalışırken yakalanırsanız başınız ciddi şekilde ağrır. Yasal olanı yaparak müzeye teslim ediniz.
hiç şüpheniz olmasınUmarım bulursunuz müzeye verir resimlerini atarsınız teşekkürler