Dedektorburada Banner Mobile

Bu oyma nedir üstadlar

mehmedayar

Yeni Üye
Oyma eski harabe durumda bir rum klisesinin arka kısmında bulunuyor gayet geniş ve derin sizce ne anlama gelir üstadlar çalışmaya değer mi?

Ekli dosyalar

Efendi51

Editör
üstadım kapak varmış ve açılmış gibi duruyor, benim görüşüm, çevre resimleri şart bişe diyebilmek için, oyuğun kendisinden bişe anlaşılmaz, lütfen çevre resimlerini de ekleyelim

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Oymanın olduğu kayanın resimlerini görmek gerek . Gerçi bu oymanın olduğu kaya bence el ile işlenmiş biçimlendirimiş bir kaya olmalı. Bu mezar sunusundan çok bir kaide stel altlığı benziyor. İçindeki zivanaya yerine kurşun dökülüp oraya oturuyorlar üstündeki taşı. O taşta artık ne yazıyordu yada başka bir heykelmi vardı onu bilemem Benim düşüncem bu yönde.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Oyma eski harabe durumda bir rum klisesinin arka kısmında bulunuyor gayet geniş ve derin sizce ne anlama gelir üstadlar çalışmaya değer mi?
İki aşamalı kuyu içinde kuyu,kuyu içinde mahsen,mahsen içinde kuyu yada oda içinde kücücük bir adacık.

mehmedayar

Yeni Üye
Üstadlar çevresi çimenlik yerde küçük bir kayada var bu, kış şartlarından dolayı resimlerin devamını yükleyemiyorum arazi baya zorlu elimde tek bu var