bulucağım

alicik

Yeni Üye
ben ali buraya yeni geldim fakat çok ciddi bir konuyu buraya yazıyorum bu akşam tarla dönüşü giderken yolda ihtiyarı gördüm beni şu ileri bırak dedi götürdü beni saçma sapan biyere topluluk var bizim köy kadar arazinin ortasında daire yapmışlar dedeyi indirdiğimde bastım geldim eve yarın öğle vakti güneş en tepedeyken daire oldukları yerin ortasını kazacağım ne olduğunu biliyorum sizin tavsiyeleriniz neler benim burada ana hesabım var ama gözükmesini istemiyorum moderetörler hesabımı yaymayın

sanal defineci

Bilgili Üye
adam sana açık açık söylemiş söyleyeceğini.kafanın dikine gideceksen de sen bilirsin..

atasdibi

Bilgili Üye
moderatörler şu hesap yayma işini nasıl yapıyorsunuz :)enlemesine mi oluyor, boylamasına mı

alicik

Yeni Üye
gittim geldim geç olmadan 4 metre civarı kazdım yarın devam bu sıcaklarda ölüp gidecem para uğruna kalp krizi geçircem nebu sıcak

sanal defineci

Bilgili Üye
karanlığa kalırsa işi yaş....ortalarına alıp mevlana gibi döndürmesinler mi bi o yana,bi bu yana ...yeşil çamdaki dayak sahneleri gibi....

alicik

Yeni Üye
karanlığa kalırsa işi yaş....ortalarına alıp mevlana gibi döndürmesinler mi bi o yana,bi bu yana ...yeşil çamdaki dayak sahneleri gibi....
tövbe gitmem karanlıkta. parayı bulunca bu foruma girmem zengin adamın aristorikatın ne işi var burda💵💵💸💰💊💉

alicik

Yeni Üye
gurbetçi şaban gibi olcam fabrikaratörün ismini tabelaya küçük yazdırcam

sanal defineci

Bilgili Üye
bulursun inşallah..şaka bi yana gece gitmeni tavsiye etmem...

alicik

Yeni Üye
biraz kazdım hava sıcak bol su dinlenmeyle devam dikkat edin bu sıcaklar fena