Çok güzel tavşan işareti????

Semihh

Bilgili Üye
Ustalar çok güzel bir tavsan isareti var çökmüş durumda her an koşar vaziyyete duruyor çöźümü nedir ustalar????

gülbahçeli

Editör
doğrusunu istersen ben tavşan göremedim yanlış görmediysem orda bir sunak var doğruysa o sunakla ilgilen bence

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Doğu tarafında küçük bir harmanlık varmı, bölgeyi biliyormusun, düzlükte.

oymak beyi

Bilgili Üye
Ustam nasil göremediniz 38 saniyeden 45 kadar dikkatli inceleyin.
yalnız ustam video yu çeken arkadaşın durduğu yerden bakınca tavşan anlamı çıkartabilirsiniz, oysa işaret Dediğimiz şey bir çok noktadan görüldüğünde kendini belli etmeli ki işaret olsun, iki defa izledim ama nerdeymis bu tavşan dedim, ciziminiz olmasa gormeyecktim. isterseniz arkadaşınıza söyleyin başka açıdan da çeksin, bu şekilde zorluyor

Semihh

Bilgili Üye
yalnız ustam video yu çeken arkadaşın durduğu yerden bakınca tavşan anlamı çıkartabilirsiniz, oysa işaret Dediğimiz şey bir çok noktadan görüldüğünde kendini belli etmeli ki işaret olsun, iki defa izledim ama nerdeymis bu tavşan dedim, ciziminiz olmasa gormeyecktim. isterseniz arkadaşınıza söyleyin başka açıdan da çeksin, bu şekilde zorluyor
Ustam tavsan net var yakin çekim yapmiş belli olmuyor.inşallah soylerim ilk bahara atar...

Apollon01

Moderatör
Moderatör
tavşana benziyor ustam, tavşan varsa yeraltı şehri veya yer altında bir odaya falan işarettir, boşluk giriş bakınız bence kolay gelsin