Dedektorburada Banner Mobile

Çubukla edindiğim tercübe

Dedektorburada Banner Mobile

Mushap

Editör
Ben arabanın içinde hareket halindeyken bile kullanıyorum kalbime kafama birşey dediğim yok karışmam ben kimseye bizde zorlama yok her organim özgür .
Ormanda toprak yol uzerinde arabanın içinde cami açıp cubuk tutan gördüm arabadan bile inmedi elindeki tek cubuk la böyle 2 -3 defa durup baktı sonra gitti.demekki oluyor ustam adam jeep le geldiğine göre

Turko

Uzman
Ormanda toprak yol uzerinde arabanın içinde cami açıp cubuk tutan gördüm arabadan bile inmedi elindeki tek cubuk la böyle 2 -3 defa durup baktı sonra gitti.demekki oluyor ustam adam jeep le geldiğine göre
90 mt lik 5 tepenin arasında dolu olanı ana yol üzerinden arabadan inmeden 1.5 km den tespit eden cihazlar var ama damızlık teknoloji hilesiz saf ılk çıkanlardan , şimdikiler o tarz ılk cihazlardan kırma teknoloji , güven olmuyor. Elektronik , yani Long Range Locator dediğimiz sistem çalışma mantığı olarak rakamsal sınırlandırılmış yani sınırlı bir mesafe içerisinde mevcut arazinin bütün fiziksel durumunu yok sayıp içerisinde bulunan altın gümüş metallerini askıya alıp kendi alanını oluşturup aradıgi metalin var olup olmadığını tarayıp karar vermesi gerek. Yani özet geçmem gerekirse 5 katlı binanın çatısında cihazı çalıştırıp tarama yaptığınız da alttaki 5 katı yok sayıp toprak altında bulunan metali tespit etmeli ve derinlik aldığınızda toprak seviyesi ile yani ayak basılan seviye ile metalin gömülü olduğu seviyeyi ölçüp derinlik vermeli , cihaz size 5 kat yüksekliği + metalin toprak altı seviyesini veriyor ise o cihaz kendi alanını olusturamiyor demektir. Tekne ile batık avına çıkmak tuzlu su mineral sınıfı cihaz ile tekne üzerinde derinlik almak bahsettiğim duruma demir baş örnektir.

Cann

Operatör
Çubuk sonuç verir ama nasıl verir yavaş yavaş yürürsen verir dilinden anlarsan verir boşluk tespiti metal tespiti oda şekli kurşun testi tünel giriş bunları bulursan o zaman çubuğu çözdün demektir. .. ben çubuk kullananları çok gördüm adamlar adeta koşarak çubuk kullanıyor bu nasıl bulunacak olsada bulamazsın. ...

GERMO

Engellendi
shovmeks ustam, onunda çaresi var, namaz kılarken yaptığımız ağız kapalı, dili üst damaga yapıştır, bak bakalım nefes zihin kontrolü varmı, ustalara göre yinede zihin kontroludur, ustadirlar nede olsa, haklılar tabiki. Kendileri elektronik katkılı çubukla haşır-neşir olurken, bizler kağnı gibi çubukla ara tara birde fırça ye ustalardan, gel kardeşim gel senide şakülcü yapalım, onda kimse bahane bulamaz, yeterki şaküle soru sorma. Benim gibi.
:200:
Valla çubuk işi bende de bir türlü olmadı .
Ne kadar ustaya sorsam nefes kontrol unu iyi yap diyor.
Görcez bakalım inşallah olur :)

kabakburgiba

Operatör
@shovmeks ustam, onunda çaresi var, namaz kılarken yaptığımız ağız kapalı, dili üst damaga yapıştır, bak bakalım nefes zihin kontrolü varmı, ustalara göre yinede zihin kontroludur, ustadirlar nede olsa, haklılar tabiki. Kendileri elektronik katkılı çubukla haşır-neşir olurken, bizler kağnı gibi çubukla ara tara birde fırça ye ustalardan, gel kardeşim gel senide şakülcü yapalım, onda kimse bahane bulamaz, yeterki şaküle soru sorma. Benim gibi.
:200:
:4:anladım kardeşim.tşk.

Bahhalebah

Aktif Üye
Çubuk beyin den etkileniyor ne düşünürsen oraya gidiyor gibi şeylere inanmıyorum ben bende neden gitmiyor bu çubuk bir deneyin bakalım alın elinize bir altın birtane de diğer tarafa koyun altına dönecektir içinizden beyninizden oraya değil sola doneceksin de bakalım altını es gececekmi ha sen bir yere sartlandin burada değerli var diye kafana yer ettinse ne zaman gidersen git çubuk oraya çeker seni bolca test lazım tecrübe lazım en ince noktaya kadar öğrenmek lazım özellikle minerali eleye bilmeniz lazım yoksa işiniz çok zor