Dedektorburada Banner Mobile

Çubuklar?

Dedektorburada Banner Mobile

xxmezarci

Member
Selamün aleyküm ustalar herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallah yav ustalar benim çubukla ilgili bi sorum var çubuklar gerçekten gömüyu yada mezarı bulabiliyormu insanı deli ediyorlar çünkü evde dışarı altın gömünce buluyor yav arazide fos fos kafayı yiyecem artık bu çubukların çalışma yöntemi nedir bakır 4 lu ve kaynak elektrotu

Amisos

Editör
Çubuk bulur anma her Çubuk için geçerli değildir
Her Çubuk cu içinde geçerli değildir
1000 çubuk ta 1 çubuk iş yapar

Hookook

Bilgili Üye
Selamün aleyküm ustalar herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallah yav ustalar benim çubukla ilgili bi sorum var çubuklar gerçekten gömüyu yada mezarı bulabiliyormu insanı deli ediyorlar çünkü evde dışarı altın gömünce buluyor yav arazide fos fos kafayı yiyecem artık bu çubukların çalışma yöntemi nedir bakır 4 lu ve kaynak elektrotu
Kendin gömersen 10 sefer gömsende bulursun bir başkasına gömdür istersen birde öyle dene😅Yeni gömü eski gömü arasında çok fark var geçen sene 1 çeyrek gömsen bir yere bugun 5 çeyreği aynı yere 5 metre ilerisine gömsen geçen senekini rahat bulursun.

Amisos

Editör
Çubuk nadir bulmaz her zaman bulur malzemeyi bulan Çubuk binde 1 dir
Öyle her Çubuk bulsa idi herkez bulur du
Sanal alemde bir sürü satıcı var hangisi bulmuş ben kimseye altın bulan çubuğu 3 e 5 e 10 a 22 ye 30 a niye satayım
Kimse kimseye altın yumurtlayan tavuğu yumurta fiyatına satmaz
O yapıp satan sahtekarlara sor bakalım 1 milyonluk arabasını sana 500 e verir mi
En az 3.5 yıl dolgu çubuğu yapmak için malzeme aradım normalde her yerden bulursun anma sana aradığını bulmaz bunlar bulması çok zor malzemeler örnek 1960 model bir otobüsün parçasından alıyoruz gibi düşün bu olmaz ise asla olmaz en zor olanı metali bulan çubuğu bulmaktır
Bu malzemeler öyle bakkal dan alınan bir şey olsa zaten anlatırdım anma bunlar Usta'dan çırağa geçen sır dır Çubuk çok eski medeniyetler zamanın dan beri kullanılan bir sistemdir
Resimde gördüğünüz çubuklar bize has dır çalışma prensipleri farklı dır hepsi bakır dır anma alanade bir bakır deyil metale giden çubuğu bilmeyen biri kullansa kim bilir ne bulur su mu mineral mi yoksa metal mi bilmez çünkü çubuğun ona ne dediğini anlatmak istediğini bilmez tek bir çubuk ile de bu iş olmaz arazide yakın mtrajlarda içi altın dolu küp olsa ancak o zaman tek Çubuk iş yaparsın
Önce metali bulacaksın sonra bu metalin Eni boyu ne derinlik ne bu sinyal oda da mı toprak tamı oda da ise ölçüleri derinliği ne metal derinliği ile oda derinlik ölçüleri uyuyormu sonra dolgu aranır bir oda var ise tünel yada dromosu olacak doldurulmuş ise dolgu çubuğu bulur yok boş ise boşluk çubuğu bulur anlayacağın baya meşakkatli bir iş

Ekli dosyalar