Cümleten selamlar. Dönemi ve ederi konusunda bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

gülbahçeli

Editör
birincisi paraların sadece tura bölümü görünüyor diyer taraf yok ikinci olarakta bu paraların gerçek olduğundan şüpheliyim kendiniz bulmadıysanız hiç uğraşmayın sahte olma ihtimali çok yüksek ederine gelince onu uluslar arası müzayede sitelerinden araştırın ülkemizde bunların satışı yasaktır ya müzeye götürün yada bir koleksiyonere verin
bileziklere gelince onlardan anlamam bir anlıyana gösterin

Son düzenleme:

karaeşşek

Yeni Üye
birincisi paraların sadece tura bölümü görünüyor diyer taraf yok ikinci olarakta bu paraların gerçek olduğundan şüpheliyim kendiniz bulmadıysanız hiç uğraşmayın sahte olma ihtimali çok yüksek ederine gelince onu uluslar arası müzayede sitelerinden araştırın ülkemizde bunların satışı yasaktır ya müzeye götürün yada bir koleksiyonere verin
bileziklere gelince onlardan anlamam bir anlıyana gösterin
yarı kuyumcu ve tam zamanlı tarih öğretim üyesi olarak paraların turan bölümü olduğunu nerden anladınız bilmiyorum bu bulan arkadaş üstünde eskime belirtisi toprak ve benzeri varsa gerçek olur sahteler en fazla birkaç yıllık ve oksitlenme topraklanma gibi durumları sahtekarlar tarafından fiziksel olarak yapılamaz oksitlenme önemli dikkat edin. bileziklere gelirsek amazon havzasında görülenlere benziyor nerede bulduğunuzu söylerseniz birazdaha fikir edinebiliriz

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Ben kitabın ortasından konuşayım. Bu paralar orjinal sahte kardeş....Yani sahtelikleri orjinal yanlış anlama...İşçilikleri çok kötü. Ben bu paraların resmini bu işin uzmanı bilir kişiye göndermeye utanırım...