Dağın tepesinde Kapak Buldum

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Evet oradaki kaya ilgi çekici ama bunu daha iyi anlayabilmek için buranın daha güzel net şekilde resimleri olmalı dalları oradan kaldırmanız gerekir her hangi bir sinyal bakıldımı burada

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili kardeşim aklınızda ki soru işaretinden kurtulmanın yolu oraya bir değerli varmı diye teknolojik alet yada çubuk ile bakmaktır. Veya şansını denemektir

Son düzenleme:

edirne22

Editör
etrafında bir kaç tane ufak ufak hediyelik-müjdelik yok mu??
iyice bak.

Nadas

Member
Selamun aleyküm ustam. Tamamen ormanlık ama yüksek bir zirveye çıktım. Kapağa benzeyen bir kaya gördüm. Define ile ilgili pek bilgim yok. Ne olabilir.
Bu resim bir kaç kez paylaşıldı bilindik bir yerde ise araştırmaya değer dişini çekmelisiniz buranın sağında solunda başka neler var?

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kapaksa içeride boşluk var demektir.Çok teknolojiye gerek yok.Boşluk bulmak çok kolay.Çubukların en iyi yaptığı şey.Yukarıya çıkıp öyle arama yapacaksınız.

rdvan.4934

Yeni Üye
Hocam kapaksa altta v işareti de varsa bunun çözümü farklıdır büyük kapak demek kuyu demektir fakat bu kapağa benzemiyor. Sakın kırmayın zira bu söylendiği gibi kasa falan değildir boşuna kendinizi yorarsınız. dikey kayada kapak varsa bu kapağın büyüklüğü bir karıştan fazlaysa dediğim gibi kuyuyu işaret eder