Bulgar yapımı Detech marka. 1,20 den kola tenekesini aldık. Ayrıca Vlf cihazların çoğu belkide tamamı taşın altını görmez, küpü görmez. Fiyatı 5bin küsur. Pişman etmez...1 1,5 metre derinlige sahip olsa yeterli, hangi markalari onerirsiniz?
Derinlik super, kutu kolayi o mesafeden goren cihaz bu fiyata super. Test sahasinda mi yaptiniz bu tespiti? Kutu kola o mesafeye nasil konmus olabilir? Kitu kola olduguna gore fazla oksidasyonda olmadan o mesafeden sinyal almak cok guzel.Bulgar yapımı Detech marka. 1,20 den kola tenekesini aldık. Ayrıca Vlf cihazların çoğu belkide tamamı taşın altını görmez, küpü görmez. Fiyatı 5bin küsur. Pişman etmez...
Ustam test değildi, arazide gezerken, oraya nasıl girdi o derinliğe bilmiyorum. Tek sorunu ayrım konusu... Gerçi kola kutusuna tüm vlf cihazlar değerli verir. Cihazı arkadaşım aldı, arazide birlikte gezerken oldu. Kendisi daha deus kullanıcısı idi. Bende beğendim cihazı, ilk fırsatta almayı düşünüyorum. Biraz dilini çözeyim ondan sonra karar vereceğim.Derinlik super, kutu kolayi o mesafeden goren cihaz bu fiyata super. Test sahasinda mi yaptiniz bu tespiti? Kutu kola o mesafeye nasil konmus olabilir? Kitu kola olduguna gore fazla oksidasyonda olmadan o mesafeden sinyal almak cok guzel.
Baska ornekler varsa yazarsaniz sevinirim ustam.
Mesele şu:Ustam test değildi, arazide gezerken, oraya nasıl girdi o derinliğe bilmiyorum. Tek sorunu ayrım konusu... Gerçi kola kutusuna tüm vlf cihazlar değerli verir. Cihazı arkadaşım aldı, arazide birlikte gezerken oldu. Kendisi daha deus kullanıcısı idi. Bende beğendim cihazı, ilk fırsatta almayı düşünüyorum. Biraz dilini çözeyim ondan sonra karar vereceğim.
Kesinlikle amaç önemli. Neyi ne için alıyorsun. Her işin cihazı ayrı. Yeterki doğru yer için doğru cihaz olsun. Gerisi nasip artık...Mesele şu:
Tek tek yapmayan amma yaptigi tespiti teyit etmek isteyen icin bu derinlik cok iyi. Ayirim yapmasi boyle durumda cok onemli degil. Mesele tespitin teyidi olunca orada sinyal vermesi yeterlidir.
Surahi hacmindeki bir nesneyi 1.5 metreden rahat alir. Buda bu is icin yeterlidir.
Dedektor/cihaz amaca hizmet etmeli. Bu nedenle dedektor alacak kisinin ne yapacagi nerede kullanacagi en onemli faktor olarak degerlendirilmelidir.
Detechin birkaç modeli var.Bulgar yapımı Detech marka. 1,20 den kola tenekesini aldık. Ayrıca Vlf cihazların çoğu belkide tamamı taşın altını görmez, küpü görmez. Fiyatı 5bin küsur. Pişman etmez...