Dedektorburada Banner Mobile

Dedektör ve yüksek gerilim hattı

kertenkele

Editör
Ustalar sorum yüksek gerilim hattı yanında bir tarla var oraya bakmam lazım 4 adet roma parası bulumdu yüzeyde dedektöre zararı nedir bu gerilim hattının

Yabgu

Bilgili Üye
Ustalar sorum yüksek gerilim hattı yanında bir tarla var oraya bakmam lazım 4 adet roma parası bulumdu yüzeyde dedektöre zararı nedir bu gerilim hattının
Güçlü dedektör ve açık anten GPR lere zararlı. Birçoğu açamaz bile cihazı orada. Ama basit ucuz dedektörle rahat rahat tektek yapılır. Biraz cazırtı olur o kadar. ?

Ledun

Bilgili Üye
Hava ve toprak ayarini o alana varinca revize et.
Bir sigara ictikten sonra, cihazi actiktan sonra, calismaya basla insallah.
Demir dahil herseye otecek sekilde ayar yap.
Devam insallah.

Yabgu

Bilgili Üye
@Yabgu kardeşim makinam garret 2500 gtı sıkıntı olmaz o zaman
Pardon gardaş bana dedin sandım. Sıkıntı olmaz doğru, cazır cuzur sesler çıkar o kadar. İşini görür makineye de pek sıkıntı olmaz. Lorenz tarzı cihazlar ve açık anten GPR ler açılamaz dahi orada. Açarsa cihazı yakar. Piyasa da ucuz bu tarz cihazlar görürseniz, test etmeden almayın. Yüksek gerilim yemiş olabilir!..

kertenkele

Editör
slm ustalar dedektör aldım garret 2500 7500tl dedi 6500 tl aldım adam hollandadan getirdim dedi bir köyden aldım hiç bakmadım makinaya eve gelince açtım garanti belgesi var ama türkçe ve izmir yazıyo bayiye bu dedektör türkiyedenmi alınmış acaba nasıl anlıcam adam yurt dışında kalıyo bunu biliyorum bu işi ticarete mi dökmüş diye düşünüyorum tr den alıp avrupa diyemi satıyo tr den 5000tl bulmuştum adam bana 6500 verdi

Gezenti

Bilgili Üye
slm ustalar dedektör aldım garret 2500 7500tl dedi 6500 tl aldım adam hollandadan getirdim dedi bir köyden aldım hiç bakmadım makinaya eve gelince açtım garanti belgesi var ama türkçe ve izmir yazıyo bayiye bu dedektör türkiyedenmi alınmış acaba nasıl anlıcam adam yurt dışında kalıyo bunu biliyorum bu işi ticarete mi dökmüş diye düşünüyorum tr den alıp avrupa diyemi satıyo tr den 5000tl bulmuştum adam bana 6500 verdi
Yaw arkadaş tr de bulmuşsun 1.500 altına niye gidip fazladan verip Hollanda malını almaya kalkıyon. Ülkeye sokmak kadar kolay değil. Afedersiniz ama kaşınmışsınız vesselam. Geçmiş olsın