Dedektorburada Banner Mobile

Dedektörle arazide jandarma baskını

atasdibi

Bilgili Üye
Kazı yoksa suçta yok, fatura varsa geri alırsınız.

kanije

Bilgili Üye
Dunyanin hicbir ulkesinde boyle sacma bir kanun yoktur.
Hatta afrika kabilelerinde bile yoktur.
Ne jandarma biliyor kanunu,ne savci,ne hakim.
Hristiyan ulkerinden devsirme kanunlar bu kadar oluyor.
Kac defa basima geldi
Jandarmaya diyorum bunu yaninda bulundurmak suc degil.
Simdi ben bir yer icin ruhsat alip izinli kazi yapmak istiyorum
Yahu arastirma yapmadan nasil izin alacagim.
Bunu satmak serbest,kullanmak bulundurmak suç.
Jandarma yakalayinca oyle bir ruh haline burunuyorki adam sanki kolombiya kartelinin liderini yakaladi.
Yazacak cok sey var lakin dilim varmiyor.

37li

Yeni Üye
Merhaba değerli forum üyeleri bilgisi olan üyelerden konu hakkında bilgi talep edeceğim
bugün kırklareli vize bölgesinde keşif amaçlı dedektörle 2 arkadaş dolaşırken şikayet üzerine jandarma geldi ifade için yanımızda alan tarama dedektör ve yer altı görüntüleme cihazı vardı jandarma ifade için karakola götürdü ifademizi aldıktan sonra yanımızdaki cihazlarında tutanağını tutarak cihazları bize teslim etmediler savcılığa sevk ettiler bu süreç bu şekildemi işliyor yani kazıcı bir alet yoktu yanımızda jandarma kafasına göre cihazlara el koyabilir mi?
kazılan bı yer yok ise geri alırsınız cihazları fatura istemiyorlar degısmedıyse

Duman Ahmet

Aktif Üye
slm kardesım bır yerde okumustum .... aldıgımız dedektoru veya cıhazı denemek ıcın ordaydık . her hangı bır kazma olayımız yok yoksa denemek maksadıyla ordaydık . baska bır ıslem veya suc olayını ıspat edecek bısı yoksa beraat verıyomus hakım. gecmıs olsun
Aynen öyle kardeşim tabi bahsi geçen yer sit alanı değil ve cihazın faturası varsa

atasdibi

Bilgili Üye
Dunyanin hicbir ulkesinde boyle sacma bir kanun yoktur.
Hatta afrika kabilelerinde bile yoktur.
Ne jandarma biliyor kanunu,ne savci,ne hakim.
Hristiyan ulkerinden devsirme kanunlar bu kadar oluyor.
Kac defa basima geldi
Jandarmaya diyorum bunu yaninda bulundurmak suc degil.
Simdi ben bir yer icin ruhsat alip izinli kazi yapmak istiyorum
Yahu arastirma yapmadan nasil izin alacagim.
Bunu satmak serbest,kullanmak bulundurmak suç.
Jandarma yakalayinca oyle bir ruh haline burunuyorki adam sanki kolombiya kartelinin liderini yakaladi.
Yazacak cok sey var lakin dilim varmiyor.
Araştırma hakkında yok, kanunen yasak, bunun kanunların nereden alındığıyla da ilgisi yok, bu işin kaymağını yiyen sırtı güçlü adamların belirlediği kanunlar var.

Son düzenleme:

gizemli 34

Bilgili Üye
Adam arabasında kazma taşıyo sürekli define aranan geçmişte kazı yapılmış bir arazide eli cebinde gezerken jandarma geliyo. Arabayla aralarında yüzlerce metre var ama arabanın yanına gittiklerinde arabada kazma var diye jandarma bizimkileri savcılığa sevkediyo 2 3 yıldır dava devam ediyo sonuçlanmamış bizimkini arada çağırıyolar sorguya falan malesef😏