DEDEKTÖRLER HAKKINDA

james

Yeni Üye
Hayırlı günler ustalarım 3 cihaz arasında kaldım fiyatları da birbirine eşit daha önce bu cihazlardan birini kullanan tavsiye edebilecek veya eksi yönlerini söyleyebilecek varsa sevinirim. Farklı bir markanın cihazını alma gibi bir durumum yok benden kaynaklanmıyor asıl alıcı bunlardan birini istedi sizinde fikirleriniz benim için önemli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler...
- Ajax dedektör Tropic modeli

- Via gold A9
- Xtrem xp hunter XTR115

james

Yeni Üye
- Xtrem xp hunter XTR115

Tabii ki !
Ustam bizim için mineral çooook önemli xp hunter mineralde nasıldır bilgin varmı ?
Doğu Karadeniz bölgesinde kullanılacak ve elimizde minelab equinox 600 var ama mineral dolayı hiçbir verim alamadık

yagiz

Aktif Üye
karalama gibi algılanmasın via gold a9 çok sevinip inanarak 2 ay oldu aldım hala da elimde adıma faturalı duruyor fakat bildiğin çöp senin için önemli olan mineralse de hiç bulaşma derim diğerleri hakkında bilgim yok nette ki videolara sakın aldanma alan taraması da var benimkinin her gösterdiği yeri burada boşluk var altın var diye kazacak olursan belediyenin inşaat işçisi olarak işe başlasan senin için daha hayırlı olur derim dedektör bildiğin mineral hastası 1 km öteden seni minerale götürür burada oda var dersin içinde malzeme var dersin getir kepçeyi getir eş bakalım ne çıkacak birlikte görelim yıllardır burdayım yıllardır okuyorum çok az yorum yaparım bil ki canım yanmış yazıyorum seninde yanmasın