Hımm altında olabilir onlar iyigusel bir purmuzle erit birleştir gotur kuyumcuya rast gele kaynağı biliyorsan dereden al ayristir sat eritip yeahhh superya hanı bende uğraşıyorum kimyasallarla taşın içindeki doğal altını ayıklamak pekde zor deyil dikkatli 2 üç formül öğrenip yapıla bilir küçük bir boş ev labaratuvar yapılarak ha sunuda soylıyım adamlar mö bu coğrafyada altın üretiyormus bizim onlar kadar aklimiz yokmu.eski medeniyetlerin definesini tabikide bulalım ama bizler neden yenisini yapmayalimm artık taş devrini geceli çok oldu teknoloji devrimdeyiz bence herkez kendi altınını üretebilir hatta elmasını bile bence define kadar doğal altında ararsanız define bulma şansınız 100de 20 se doğal altın bulma asiliginiz 100de 70 bu site çok iyi.hem define hem arkeoloji hem tarih hayırlı bilgi kazanıyoruz allah define sohbeti kurucusuna yar ve yardımcı olsun moderatörlerden ve userlerdende hep beraber büyüyoruz allahın izniyle÷
Değeri ile ilgili birisi bana bilgi vermedi ama bu işle uğraşan tanıdıklar derdi siyah toz halinde altınlarda oluyor diye bende suyu çekilmiş derenin bir kısmında görünce dikkatimi çekti derenin bulunduğu yerlerde hitit zamanına ait kayalarda oyuklarda vardı ondan dolayıda şüphelendim dağa öncede resmini gruba atmıştım arkadaşlar pirit olabilir dedi nitrik aside koymamı tafsiye ettiler