GRADYOMETREMİ YAPTIM AMA ANDROİD PROGRAMIM YOK YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.

mslmerbay

Yeni Üye
Selam arkadaşlar, kendi gradyometre cihazımı yaptım. tasarımı montajı devreleri vs. Herşeyi aktif cihazı denediğimde görüntüsünü alıyorum sadece tek proßlemim bilgisayardan alabiliyorum OKM programınından. Android için araştırma yaptım fakat bir apk bulamadım olanlarda yardımcı olmadı. Sıfırdan apk yani android uygulama yaptırmayı düşündüm, fiyat olarak beni çooook zorlayacak meblağlardan bahsettiler. yani 60 70k lardan bahsediyorlar zaten niş bir iş olduğundan çoğu yazılımcıda kabul etmiyor. Benim cihazımda kullanabileceğim bir android programa ihtiyacım var. HC - 05 BLUETOOTH modülü kullanıyorum ardino ile topladım cihazı yardımcı olacak birileri mevcut mudur acaba grupta. Dönüş bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim. Farklı bir soru varsa tekrardan cevaplamaktan memnuniyet duyarım, hoşçakalın iyi forumlar.

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör

Bu video işine yarar mı bilmem ama adamlar daha önceden yapmış ve uygulamasını da satıyorlar sanırım.